Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Filmpályázat a környezettudatos gondolkodás jegyében

Filmpályázat a környezettudatos gondolkodás jegyébenAz OKTF NHI filmpályázata arra szeretne rávilágítani, mit is takar a környezettudatos gondolkodás, a hulladékokkal való felelős bánásmód. A május 1-jéig beküldhető 30-90 másodperces kisfilmek fő üzenete: Hozz ki többet kevesebből!

A Dal 2016 sztárja is a DUE-val Sajtófesztiválozik

A Dal 2016 sztárja is a DUE-val SajtófesztiválozikA DUE 23. Sajtófesztiválján ad koncertet az elbűvölő fiatal tehetség, Agárdi Szilvi, aki az elmúlt években több tehetségkutató műsorban is részt vett. A koncert után rendezett ifjúsági sajtótájékoztató keretén belül személyesen is felteheted kérdéseidet Szilvinek.

Exkluzív Várlátogatás a Sajtófesztiválról idegenvezetéssel

Exkluzív Várlátogatás a Sajtófesztiválról idegenvezetésselExkluzív programon vehetsz részt a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Gateway To Space – a Nemzetközi űrkiállításon jártunk

Gateway To Space – a Nemzetközi űrkiállításon jártunkA Millenáris B csarnokába belépve még nem sok minden látunk abból, ami ránk vár, hiszen a kiállításra egy – a belső térben felépített – folyosón juthatunk be. Pedig az egyszeri látogató már izgatottan várja, hogy holdkövet tapizhasson, és hogy megnézze, milyen űrruhában szálltak le a Holdra.

Kedvezményes árú belépők a 23. Sajtófesztiválra

Kedvezményes árú belépők a 23. SajtófesztiválraA 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra egészen a rendezvény napjáig vásárolhatók kedvezményes árú belépők. Egész nap változatos szakmai és tematikus programokon vehetsz részt, valamint Agárdi Szilvi és a Balkan Fanatik is koncertet ad!

Az Operaház titkai

Az Operaház titkaiJártál már a budapesti Operaházban? És a színfalak mögött? A DUE KGB programsorozat áprilisi állomásaként az 1884. szeptemberében megnyitott intézmény kulisszáival ismerkedünk meg. Nem csak operarajongóknak!

Készülj te is a DUE Tallózóval a húsvétra!

Készülj te is a DUE Tallózóval a húsvétra!Ismét változatos tartalommal, számos aktualitással és hasznos tanácsokkal megtöltve jelent meg a legfrissebb DUE Tallózó. Segítünk a tanulásban, a húsvéti készülődésben és a balesetmegelőzésben is.

Helyi érték tábor - kisfilm az egri várról

Helyi érték tábor - kisfilm az egri várrólA júniusi, Egerben megrendezett Helyi érték tábor résztvevői mintaértékű kisfilmet készítettek a hétvége során.

Bevettük az egri várat - Helyi érték tábor Egerben

Bevettük az egri várat - Helyi érték tábor EgerbenJúnius első hétvégéjén hagyományőrző-tehetséggondozó tábort tartottunk Egerben. A programon a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán induló tehetséges fiatalok vehettek részt meghívással.

Írópályázat mentorok és fiatal tehetségek számára

Írópályázat mentorok és fiatal tehetségek számáraA Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. meghirdette az Előretolt Helyőrség Íróakadémia projektjének első pályázatait mentorok és pályakezdő tehetségek képzése, tehetséggondozása és továbbképzése céljából.

Első 1 2 3 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság