Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tomszer Miklós a 25 éves DUE-ról

Tomszer Miklós a 25 éves DUE-rólAz alábbi cikkben olvasható dr. Tomszer Miklós, a DUE tiszteletbeli elnökének ünnepi köszöntője, melyet november 22-én mondott az egyesület születésnapi rendezvényén.

25 évesek lettünk

25 évesek lettünkA DUE fennállásának 25. évfordulóját ünnepeltük november 22-én a budapesti Károlyi Étteremben. A rendezvényen szubjektív visszaemlékezésekkel és az ABCDUE című kiadvánnyal elevenítettük fel egyesületünk negyed évszázadát.

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt második fordulója

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt második fordulójaLezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója is. November 23-án 10 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány még az előző tesztírást is felülmúlta.

Brüsszeli tanulmányúttal jutalmazzák a legjobb esszét

Brüsszeli tanulmányúttal jutalmazzák a legjobb esszétAnnak érdekében, hogy megismerje a fiatalok véleményét a kibővített Európai Unióról, az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai” címmel esszépályázatot hirdet az Európai Unió 28 tagállamában, köztük Magyarországon.

Péntekig játszhattok a strasbourgi tanulmányútért!

Péntekig játszhattok a strasbourgi tanulmányútért!Érdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt a november 21-ig tartó EUROSCOLA-játék őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Ezekkel várunk a DUE 25. születésnapján

Ezekkel várunk a DUE 25. születésnapjánEgyesületünk fennállásának 25. évfordulóját ünnepeljük november 22-én, szombaton a Károlyi Étteremben. A jeles évforduló alkalmából meglepetéssel, jutalmakkal és sok emlékkel készülünk.

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt első fordulójaTöbb mint 16 ezren tették próbára tudásukat az adaptív online teszten, melyet november 9-én éjfélig lehetett kitölteni. Kezdetét vette a második forduló, melyen a 125 pont feletti IQ-val rendelkező 17–24 év közötti fiatalok vehetnek részt.

November 10-én indult az őszi EUROSCOLA-játék

November 10-én indult az őszi EUROSCOLA-játékÉrdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt a november 10-től 21-ig tartó EUROSCOLA-játék őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Ennyien rendelkeznek átlag feletti IQ-val

Ennyien rendelkeznek átlag feletti IQ-valEgy hónap alatt több mint tízezer középiskolás és egyetemista tette próbára az intelligenciáját a Diákhitel Központ által meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulójában. Az eddigi kitöltések alapján az országos verseny résztvevőinek több mint egyötöde 125 feletti IQ-val rendelkezik.

Itt a novemberi DUE Tallózó!

Itt a novemberi DUE Tallózó!A novemberi DUE Tallózó ezúttal is a legérdekesebb témákat kínálja olvasóinak. Mindent egy lapban találsz, ami számít: füstmentes világnap, novemberi kalendárium, karate, extrém testdíszítés és sok más aktuális téma vár rád.

A Lásd, amit hallasz! pályázat nevezési határideje november 7.

A Lásd, amit hallasz! pályázat nevezési határideje november 7.Vészesen közeleg a Budapesti Fesztiválzenekar által idén is meghirdetett, három éve hagyományteremtő szándékkal életre hívott filmes pályázat nevezési határideje. A középiskolás fiatalok jelentkezését november 7-ig várják.

November 10-én indul az őszi EUROSCOLA-játék

November 10-én indul az őszi EUROSCOLA-játékÉrdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az egy hét múlva kezdődő, november 10-től 21-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Első 1 2 3 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 174 175 176 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság