Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Április elejéig first minute kedvezménnyel jelentkezhetsz a nyári Médiatáborba

Április elejéig first minute kedvezménnyel jelentkezhetsz a nyári MédiatáborbaHa április 5-ig jelentkezel és befizeted az előleget a DUE idei médiatáborába, a legnagyobb kedvezményt veheted igénybe. A 20 ezer forintos first minute kedvezmény április elejéig él. A médiatábor Mezőberényben lesz július 10–19. között.

Lezárult a Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia

Lezárult a Nemzeti Civil Kommunikációs AkadémiaA DUE Médiahálózat szervezésében, közel 50 magyarországi civil szervezet részvételével március 1-jén ért véget a 2014 szeptembere óta tartó rendezvénysorozat. A februári képzéseken megjelent civil szervezetek képviselői szakszerű segítséget kaptak kommunikációjuk hatékonyságának növelésében.

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a Vígben

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a VígbenA DUE Kulissza Gerilla Brigádja március 19-én a Vígszínházba látogat, ahol a résztvevők egy exkluzív drámapedagógia foglalkozáson vesznek részt a Jóembert keresünk című darabhoz kapcsolódóan.

Sikeres közszereplés

Sikeres közszereplésMiért csatlakozunk egy civil szervezethez? Hogyan építsük fel szövegeinket, és mennyi időt szánjunk azok előadására? Többek között ezekre a kérdésekre adtak választ a Nemzeti Civil Kommunikációs akadémia utolsó képzésnapjának előadói, Dede Éva és dr. Balázs Géza.

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!A döntéshozók sokszor, sok helyen kimondják, hogy a fiatalok nélkül nem lehet jó ifjúságpolitikát „csinálni”. Értük csak velük lehet dolgozni. Ezen gondolat mentén indítja el a Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkársága a Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal elnevezésű konzultáció sorozatát.

Pályázz, és lépj fel a Sajtófesztiválon!

Pályázz, és lépj fel a Sajtófesztiválon!Fiatal tehetségek zenés-táncos pályázatát várjuk, akik szívesen fellépnek a teltházas 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál színpadán.

Civilek a köztudatban

Civilek a köztudatbanA DUE Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiájának második képzési napja a közönségkapcsolatok és a civil pályázatírás lehetőségeinek feltérképezésének jegyében telt február 18-án.

A DUE már Regisztrált Tehetségpont

A DUE már Regisztrált TehetségpontA DUE Médiahálózatot február óta már Regisztrált Tehetségpontként is számon tartják.

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs Akadémiája

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs AkadémiájaA DUE Médiahálózat immár harmadik alkalommal rendezi meg Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiáját. Az első képzési napon 33 civil szervezet képviselői hallgatták meg a szakemberek előadásait, és tették fel kérdéseiket. A programon nagy hangsúlyt kapott a közösségi médiahasználat.

Fiatalok a fiatalokról

Fiatalok a fiatalokrólIfjúsági sajtóbeszélgetést szervezett a DUE a belvárosi Bobek Caféban február 10-én. Az ország különböző iskoláiból érkező diákújságírók Schanda Tamás Jánossal, a Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkárával beszélgethettek.

Lásd, amit hallasz! filmpályázat díjátadó gála február 22-én

Lásd, amit hallasz! filmpályázat díjátadó gála február 22-énA Budapesti Fesztiválzenekar a gimnazisták számára kiírt Lásd, amit hallasz filmpályázat Díjátadó Gáláját a Művészetek Palotájában, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben rendezi meg február 22-én.

Új határidő: február 23-ig lehet jelentkezni az Európai Ifjúsági Károly-díjra

Új határidő: február 23-ig lehet jelentkezni az Európai Ifjúsági Károly-díjraA 16-30 év közötti fiatalok 2015. február 23-ig pályázhatnak projektjeikkel az Európai Ifjúsági Károly-díjra. A győztesek pénzjutalomban részesülhetnek és ellátogathatnak Aachenbe és az Európai Parlamentbe is.

Első 1 2 3 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság