Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nemes Jeles László: Minden kamasznak látnia kellene a Saul fiát

Nemes Jeles László: Minden kamasznak látnia kellene a Saul fiátMár tavaly nyáron elkezdődött az a diadalmenet, melyen a Saul fia című magyar film megállíthatatlanul halad előre. Először a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon hozta el a zsűri nagydíját. A februári DUE Tallózó cikkével tisztelgünk az Oscar-díjas alkotók előtt.

A DUE-t is magával ragadta a flipperek világa

A DUE-t is magával ragadta a flipperek világaA DUE idei második KGB látogatása a több mint 130 játszható flippergéppel rendelkező Pbal Gallery-be vezetett február 24-én, Magyarországon az első, Európában pedig a legnagyobb folyamatosan működő, interaktív flipperkiállításra.

A DUE-ban kezdték, másfelé folytatták

A DUE-ban kezdték, másfelé folytattákA márciusi DUE Klubban olyan duésokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődök, akik aktívan részt vesznek vagy vettek az egyesület életében, de nem a média területén sikeresek. Megtudhatjátok tőlük, mit tanultak az egyesületben eltöltött idő alatt.

Kalandozz az űrben! – Budapesti Űrkiállítás a Millenárison

Kalandozz az űrben! – Budapesti Űrkiállítás a MillenárisonMindig is érdekelt, milyen lehet az űrben? A Millenárison március 15-ig 3000 négyzetméternyi területen merülhetsz el az űrutazás lélegzetelállító történetében, miközben saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy milyen érzés asztronautának lenni.

Olvasd a neved a ledfalon! – Új helyszínen a 23. Sajtófesztivál

Olvasd a neved a ledfalon! – Új helyszínen a 23. SajtófesztiválNyolc év után új helyszínre, a budapesti Várkert Bazárba költözik a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 27-én.

Ők is voltak gyakornokok

Ők is voltak gyakornokokRégi-új programsorozatunk, a DUE Klub első rendezvényét február 4-én tartottuk. Három fiatal szerkesztő élményein, tapasztalatain és tanácsain keresztül jártuk körbe a gyakornokság és pályakezdés témakörét.

A fémesen csillogó masinák nyomában – időutazás 2.0

A fémesen csillogó masinák nyomában – időutazás 2.0A DUE KGB programsorozat februári állomásaként a budapesti Flippermúzeumba látogatunk el, mely Európa legnagyobb ilyen jellegű interaktív intézménye. Csatlakozz te is, és fedezzük fel együtt február 24-én a flippergépek varázslatos világát!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra! – március 31-ig meghosszabbított beadási határidő!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra! – március 31-ig meghosszabbított beadási határidő!Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel március 31-ig.

Ajánló: felsőoktatási felvételi

Ajánló: felsőoktatási felvételiFebruár 15-ig kell beadni a jelentkezést a 2016 szeptemberében induló főiskolai képzésekre.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2016. május 27-én tartjuk a budapesti Várkert Bazárban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el a rendezvényre.

Farsang a Föld körül a DUE Tallózóval

Farsang a Föld körül a DUE TallózóvalFriss és ropogós 2016 első DUE Tallózója. Ezúttal is rengeteg olvasnivalóval készültünk: farsang a nagyvilágban, Valentin-nap, fiatal tehetségek, hasznos tippek vizsgára készülőknek és filmajánlók. Az Oscar-díjra jelölt Saul fia című filmről is még többet megtudhatsz!

Múlt, jelen, múlt – időutazáson jártunk

Múlt, jelen, múlt – időutazáson jártunkNem mindennapi múzeumlátogatáson vettünk részt az év első DUE KGB-programja keretében. A Sziklakórház Atombunker Múzeumban egyórás utazást tettünk a múltba.

Első 1 2 3 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság