Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Januárban is vár a Bűvösvölgy!

Januárban is vár a Bűvösvölgy!A DUE Kulissza Gerilla Brigádja visszatér a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központba, ahol 2015. január 30-án nyílt nappal és interaktív foglalkozások sorozatával várják a média működése iránt érdeklődő fiatalokat.

Ha mobilnet van, minden van? - Pályázat diákoknak

Ha mobilnet van, minden van? - Pályázat diákoknakHogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk?

Tuti tippek karácsonyra a decemberi DUE Tallózóban

Tuti tippek karácsonyra a decemberi DUE TallózóbanMár online is elérhető 2014 utolsó DUE Tallózója. Minden benne van, ami karácsony, és még annál is több. Kiírtuk 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunkat.

DUE-s a Nagy Diák IQ-teszt döntőjén

DUE-s a Nagy Diák IQ-teszt döntőjénA Nagy Diák IQ-teszt döntőjét december 4-én tartották a Mensa HungarIQa, a Diákhitel Központ és a DUE szervezésében. A finálé egyetlen DUE-s versenyzőjével, Kocsmár-Tóth Istvánnal beszélgettünk.

Két informatikus hallgató Magyarország legintelligensebb diákja

Két informatikus hallgató Magyarország legintelligensebb diákjaA lányoknál egy műegyetemista, a fiúk között pedig egy ELTE-hallgató nyerte el a fődíjat és a legintelligensebb diák címet a szeptember óta tartó Nagy Diák IQ-teszt csütörtöki döntőjében. A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat által szervezett országos versenyen több mint 16 ezren vettek részt.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015.A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Mi, '88-asok

Mi, '88-asokHányas vagy? ’88-as? Akkor mi félszavakból is megértjük egymást...

Elhunyt Lindenberger Tamás

Elhunyt Lindenberger TamásNovember 25-én, 64 éves korában meghalt Lindenberger Tamás, a DUE tiszteletbeli tagja, az elnökség személyes tanácsadója.

Csak semmi tudatosság

Csak semmi tudatosság13 éves kora óta élete meghatározó része a DUE. Rengeteg jelentős szerepet töltött már be az egyesületben, most pedig új helyét keresi. Szinte mindenről meg van a véleménye, és ezt nem is titkolja. A 2014-es év Kaczián Gábor-emlékdíjasával, Pál Zsomborral beszélgettünk.

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseit

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseitMagyarország legnépszerűbb IQ-tesztjének 2. fordulójában összesen 725 fiatal tette próbára szürkeállományát. Közülük sorsoltuk ki azokat, akik megnyerték a következő ajándékokat: 5 db Diákhitel ajándékcsomagot, 4 db iPod Shuffle zenelejátszót és 1 db iPod Nanot.

Megjelent az ABCDUE, a vállaltan szubjektív DUE-kiadvány

Megjelent az ABCDUE, a vállaltan szubjektív DUE-kiadványA DUE 25. születésnapi ünnepségén dr. Balázs Géza, az egyesület alapító alelnöke mutatta be az általa szerkesztett szubjektív DUE-történetet.

A DUE idén is dobozol!

A DUE idén is dobozol!Idén is csatlakozik a DUE a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi Cipősdoboz Akciójához. Arra kérünk, hogy csomagolj be te is egy doboznyi ajándékot egy rászoruló gyereknek.

Első 1 2 3 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság