Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megelevenedik a múlt

Megelevenedik a múltA szezon első kulisszajárását az MTVA Rádió- és TV-történeti kiállítóhelyén tettük szeptember 24-én a budapesti Pollack Mihály téren. Rengeteg muzeális tárgyat láttunk, kipróbáltuk a szinkronizálást és virtuálisan még a TV Macival is találkoztunk.

Nemzetközi EYP tréning szervezésében vesz részt a DUE

Nemzetközi EYP tréning szervezésében vesz részt a DUEBudapesten szervezi következő tréningjét a European Youth Press, a kisebbségek médiában való ábrázolásával foglalkozó World Perspectives: Diversity Voices című egyhetes programot, melyen közel 75 fiatal újságíró vesz részt Európa számos országából november 23. és 29. között.

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárása

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárásaA nyári fesztiválszezon egyik utolsó nagy durranása készül szeptember 26-án szombaton a Budapest Parkban. A főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye a Punnany Massiffal búcsúzik a nyártól.

A nyári nap utolsó sugarai

A nyári nap utolsó sugaraiAz idei fesztiválszezon utolsó koncertjeinek egyikét az Irie Maffia adja a Budapest Parkban szeptember 24-én. Egy szóval: kihagyhatatlan!

Parov Stelar: az avantgard dj

Parov Stelar: az avantgard djAz electroswing koronázatlan királya szeptember 18-án bűvöli el magyar közönségét a Budapest Parkban. Ugye te sem maradsz ki a jóból?

The Carbonfools: Egy utolsó buli a szünet előtt

The Carbonfools: Egy utolsó buli a szünet előttHazánk egyik népszerű együttese, a The Carbonfools az alkotószabadság előtt utoljára a Budapest Parkban koncertezik szeptember 16-án.

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunk

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunkFergeteges koncertet adott Dj Bobo szeptember 12-én a Budapest Parkban. A svájci előadó és csapata nem hazudtolta meg önmagát, a lehető legjobb élményben részesítették a budapesti közönséget.

Rádió- és TV-történeti DUE KGB

Rádió- és TV-történeti DUE KGBHa érdekel a rádiózás és a televíziózás, akkor mindenképpen csatlakozz a DUE szeptemberi Kulissza Gerilla Brigádjához! A tanév első KGB-látogatását az MTVA Rádió- és TV-történeti Kiállítóhelyén tesszük.

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!Friss és ropogós a 2015/2016-os tanév első DUE Tallózója, melyben ismét rengeteg cikk vár arra, hogy elolvasd. Az Új Nemzedék Médiatábor legjobb írásaiból is válogattunk.

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2015.

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2015.A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 3. és október 31. között töltheted ki.

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdéssel

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdésselMédiaszakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Tele vagy érdekes írásokkal, de nem tudod hol publikálhatnád? Részt vennél rendezvényszervezésben, megismerkednél az ügynökségi munkával?

Újra nyitva a DUE-iroda

Újra nyitva a DUE-irodaVéget ért a DUE-iroda nyári pihenője. Augusztus 24-től újra szeretettel várjuk jelenlegi és leendő tagjainkat. A szünet alatt érkezett leveleket, kérdéseket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni.

Első 1 2 3 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság