Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Több mint kétezren vettek részt a Sajtófesztiválon

Több mint kétezren vettek részt a SajtófesztiválonHatalmas sikere volt a DUE Médiahálózat 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának. A rendezvényen több mint kétezer diák, tanár, szülő és megannyi médiaszemélyiség vett részt, s hagyományainkhoz híven rengeteg díj és nyeremény talált gazdára.

Elrajtolt az idei Sajtófesztivál

Elrajtolt az idei SajtófesztiválNincsen tavasz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál nélkül! Elkezdődött a magyar diákmédiások legnagyobb országos seregszemléje Budapesten, a Millenáris D csarnokában.

Sóki Tamás lett 2015 Ifjúsági Sajtódíjasa

Sóki Tamás lett 2015 Ifjúsági SajtódíjasaSóki Tamás fotóriportert tüntette ki az Ifjúsági Sajtódíjjal a DUE Médiahálózat 2015-ben. A díjat 1997 óta évente egy fiatal újságíró, egy ígéretes tehetség kaphatja meg.

Médiatábor 2015 – Eger

Médiatábor 2015 – EgerÚj helyszínen, de a korábban meghirdetett időpontban tartjuk a DUE idei Médiatáborát.

A "Ha mobilnet van, minden van?" pályázat eredménye 2015

A Hogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Ezt mutathatta meg 3 perces videódban bármely kreatív, vállalkozó kedvű 18-22 év közötti diák. A pályázat eredményét a 22. Sajtófesztiválon hirdettük ki.

Etikus újságírókat díjaztak a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Etikus újságírókat díjaztak a 22. Országos Ifjúsági SajtófesztiválonIdén is pályázhattak a Tények nyomában kategóriában a Tehetségkutató Diákmédia Pályázaton a fiatal újságírók. A Telenor támogatásával létrehozott Etikus Újságírói Különdíj helyezettjei a május 8-i Sajtófesztiválon vehették át díjukat.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015 – az eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015 – az eredményekA DUE Médiahálózat 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2015. május 8-án tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

22. Sajtófesztivál – részletesen a programról

22. Sajtófesztivál – részletesen a programrólAlábbi összeállításunkból tájékozódhatsz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részletes programjáról, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Te tudod, mi az IQ? Kerülj képbe róla a Sajtófesztiválon!

Te tudod, mi az IQ? Kerülj képbe róla a Sajtófesztiválon!Nagy Lantos Balázs, a Mensa HungarIQa elnöke is az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án. Ha többet szeretnél megtudni az IQ-ról, és magáról az intelligenciaszint-mérésről, mindenképpen látogass el a Millenáris D csarnokába!

Rátonyi Krisztina a 22. Sajtófesztivál házigazdája

Rátonyi Krisztina a 22. Sajtófesztivál házigazdájaA DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál műsorvezetői teendőit Rátonyi Krisztina, a Petőfi TV műsorvezetője, a 2013. évi Nagy Diák IQ teszt arca látja el. Az ifjú televíziós szakembernek egy közönségtalálkozó keretében személyesen is felteheted kérdéseidet.

Átlátszó labirintussal érkezik a Telenor a Sajtófesztiválra

Átlátszó labirintussal érkezik a Telenor a SajtófesztiválraKépes vagy ellenállni a kísértésnek? Hogyan reagálsz, ha egy egyszerűbb, de kevésbé etikus megoldást kínálnak fel neked? A Telenor Labirintusban tesztelheted, milyen döntéseket hoznál ehhez hasonló helyzetekben.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2015. április 30-án 18 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagok fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

Első 1 2 3 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 183 184 185 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság