Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mennyi DUE-s szeretet fér el egy cipősdobozban?

Mennyi DUE-s szeretet fér el egy cipősdobozban?A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

Karácsonyozz DUE-s barátaiddal a Vígben!

Karácsonyozz DUE-s barátaiddal a Vígben!A DUE Médiahálózat hagyományos karácsonyi összejövetelét december 12-én tartjuk a budapesti Vígszínházban. Nagy beszélgetések, ünnepi készülődés, elismerések, jutalmak és pályázati díjak átadása, valamint különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

80 lap alatt a Föld körül a novemberi DUE Tallózóval

80 lap alatt a Föld körül a novemberi DUE TallózóvalŐszutón is rengeteg olvasnivalóval készültünk. Fiatal tehetségek, balesetmentes közlekedés, hasznos tippek az internethasználathoz, New York, valamint rengeteg sport és kultúra vár rád a friss DUE Tallózóban.

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulójaLezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója. Minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés, az online tesztet több mint 21 ezer 17 és 24 év közötti fiatal töltötte ki. A második fordulót november 8-án és 14-én rendezzük a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumban.

14. DUE Médiatalálkozó a Várkert Bazárban

14. DUE Médiatalálkozó a Várkert BazárbanOldott hangulatban telt a DUE 2015. évi Médiatalálkozója a Várkert Bazár „Csillagos Égbolt” termében október 30-án. A résztvevők személyes beszámolókon keresztül kerültek testközelbe a migráció és a menekültválság témaköréhez.

Médiatalálkozó after a belvárosban

Médiatalálkozó after a belvárosbanAz október 30-i Médiatalálkozót követően afterpartyra várunk Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére, a Morrison's 2-be.

A Groupama Aréna, ahogy még nem láttad

A Groupama Aréna, ahogy még nem láttadA DUE Kulissza Gerilla Brigádja október 19-én látogatta meg hazánk egyik legmodernebb futballstadionját. A közel egyórás idegenvezetés során a pályától kezdve, a hazaiak öltözőjén át a sky boxok egyikében is jártunk.

Tehetséggazdagító program fiatal tehetségeknek

Tehetséggazdagító program fiatal tehetségeknekA MATEHETSZ idén új, tehetséggazdagító programot indít Magyar Templeton Program néven, melyre kivételes fiatal magyar tehetségek jelentkezését várják. A jelentkezés meghosszabbított határideje a 10-19 éveseknek október 31., a 20-29 éveseknek pedig november 15.

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseit

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseitDiákjai rendszeresen önkénteskednek? Gyakran segítenek másoknak? Aktív tagjai a diákközösségeknek? Ők a TV2 Csoport nagysikerű „Süss fel nap!” elnevezésű programjára jelentkezhetnek, melyben a mindennapok kis hősei kerülnek a középpontba. Az első helyezett egymillió forintos támogatásban részesül!

Csatlakozz a Magyar Templeton programhoz!

Csatlakozz a Magyar Templeton programhoz!Már kiváló eredményeid vannak? Szívesen tennél még többet, hogy megvalósítsd a terveidet és a tehetségeddel mások boldogulását is elősegítsd? Több tudományterületen is tevékenykedsz? Te lehetsz az egyik kiemelkedő tehetség, akit az elsőként Magyarországon indított tehetséggondozó programba keresnek.

Csatlakozz elsőként a Magyar Templeton Programhoz!

Csatlakozz elsőként a Magyar Templeton Programhoz!Jók a képességeid és szereted az izgalmas teszteket? Tele vagy ötletekkel, de még nem döntöttél, merre tovább? Örülnél, ha hozzád hasonló tehetséges fiatalokkal egy támogató, kreatív közösséghez tartoznál? Itt az alkalom, hogy kibontakoztasd a tehetséged egy rád szabott tehetséggondozó programban.

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseit

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseitSzeretsz önkénteskedni? Gyakran segítesz másoknak? Aktív tagja vagy a közösségednek? Itt a lehetőség, hogy jelentkezz a TV2 Csoport nagysikerű „Süss fel nap!” elnevezésű programjára, melyben a mindennapok kis hősei kerülnek a középpontba. Az első helyezett egymillió forintos támogatásban részesül.

Első 1 2 3 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság