Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tedd láthatóvá a nagyit! – Október 18-ig meghosszabítva!

Tedd láthatóvá a nagyit! – Október 18-ig meghosszabítva!A nagy érdeklődésre való tekintettel október 18-án éjfélig meghosszabbítottuk őszi pályázatunk beadási határidejét. Olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be.

Töltsd a DUE Médiaügynökségénél szakmai gyakorlatodat!

Töltsd a DUE Médiaügynökségénél szakmai gyakorlatodat!Médiaszakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Tele vagy érdekes írásokkal, de nem tudod, hol publikálhatnád? Részt vennél rendezvényszervezésben, megismerkednél az ügynökségi munkával? Jelentkezz 3 hónapos intenzív szakmai gyakorlati programunkra!

A menekültválságról újságírói szemmel – 14. DUE Médiatalálkozó

A menekültválságról újságírói szemmel – 14. DUE MédiatalálkozóHagyományos őszi médiatalálkozónkon megtudhatod, milyen az, ha egy újságíró ott van az események forgatagában, megmutatjuk, mitől szép és veszélyes is ez a hivatás. Mindebbe napjaink legégetőbb közéleti témája, a menekültválság eseményeiben részt vevő újságírók munkáján keresztül pillanthatsz be.

Megjelent az októberi DUE Tallózó

Megjelent az októberi DUE TallózóA 2015/2016-os tanév második DUE Tallózója a fiatal tehetségek nyomába eredt. A friss lapszámból az is kiderül, kik azok a nagy testvérek, és hogy miért jó zenét hallgatni.

Stadiontúra nem csak focirajongóknak

Stadiontúra nem csak focirajongóknakJártál már hazánk egyik legmodernebb futballstadionjában? A DUE következő kulisszajárását a Ferencvárosi Torna Clubnak is otthont adó Groupama Arénában tartjuk október 19-én.

Itt a tagsághosszabbítás ideje!

Itt a tagsághosszabbítás ideje!A sajtóigazolványok érvényesítő matricái október 31-én lejártak. A 2016-os DUE-év november 1-jén kezdődött. Hosszabbítsd meg DUE-tagságod érvényességét, hogy ebben a DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain és használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket!

Magasan ez lesz a legjobb januárban

Magasan ez lesz a legjobb januárbanMagyarország legmagasabban fekvő és legújabb turistaházában, az impozáns, összkomfortos Galyatető Turistacentrumban szállnak meg a "Zergék az Őzikék ellen – az ötödik elem" elnevezésű DUE-s túra résztvevői 2016 januárjának második hétvégéjén.

Megelevenedik a múlt

Megelevenedik a múltA szezon első kulisszajárását az MTVA Rádió- és TV-történeti kiállítóhelyén tettük szeptember 24-én a budapesti Pollack Mihály téren. Rengeteg muzeális tárgyat láttunk, kipróbáltuk a szinkronizálást és virtuálisan még a TV Macival is találkoztunk.

Nemzetközi EYP tréning szervezésében vesz részt a DUE

Nemzetközi EYP tréning szervezésében vesz részt a DUEBudapesten szervezi következő tréningjét a European Youth Press, a kisebbségek médiában való ábrázolásával foglalkozó World Perspectives: Diversity Voices című egyhetes programot, melyen közel 75 fiatal újságíró vesz részt Európa számos országából november 23. és 29. között.

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárása

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárásaA nyári fesztiválszezon egyik utolsó nagy durranása készül szeptember 26-án szombaton a Budapest Parkban. A főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye a Punnany Massiffal búcsúzik a nyártól.

A nyári nap utolsó sugarai

A nyári nap utolsó sugaraiAz idei fesztiválszezon utolsó koncertjeinek egyikét az Irie Maffia adja a Budapest Parkban szeptember 24-én. Egy szóval: kihagyhatatlan!

Parov Stelar: az avantgard dj

Parov Stelar: az avantgard djAz electroswing koronázatlan királya szeptember 18-án bűvöli el magyar közönségét a Budapest Parkban. Ugye te sem maradsz ki a jóból?

Első 1 2 3 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság