Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Civil Kommunikációs Akadémia februárban

Civil Kommunikációs Akadémia februárbanA DUE Médiahálózat 2014 őszén indította el Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia nevű, ingyenes programsorozatát, melynek előadásait és az azokat követő tanácsadást februárban tartják. A civil szervezetek képviselői magas fokú kommunikációs kompetenciák birtokába kerülhetnek a 3 képzés során.

Zergék, Őzikék és Nyuszik a Pilisben – DUE-s pótszilveszter

Zergék, Őzikék és Nyuszik a Pilisben – DUE-s pótszilveszterFergeteges DUE-s pótszilveszteren vettek részt január 10–11-én az egyesület tagjai a Pilisben. Megtartották az Első extrém expedícióm elnevezésű vetélkedőt is.

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel április 1-ig.

A DUE nyílt levele a Charlie Hebdo szerkesztőségének

A DUE nyílt levele a Charlie Hebdo szerkesztőségénekMinden tagunk nevében őszinte részvétünket, együttérzésünket és szolidaritásunkat fejezzük ki a megrendítő, aljas merénylet miatt.

Leadtuk a DUE cipősdobozait

Leadtuk a DUE cipősdobozaitA DUE Médiahálózat idén hagyományosan csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi Cipősdoboz Akciójához. Az összegyűjtött ajándékokat Szayly József, a DUE alelnöke juttatta el a kőbányai gyűjtőpontra.

Meghirdették a 2015-ös Európai Ifjúsági Károly-díjat

Meghirdették a 2015-ös Európai Ifjúsági Károly-díjat2008 óta immár nyolcadik alkalommal lehet pályázni az Európai Ifjúsági Károly-díjra. A díjat olyan fiataloknak ítélik oda, akik tevékenységükkel hozzájárultak az európai országok lakói közötti kölcsönös megértés javításához. A pályázatok beadási határideje 2015. február 2.

Januárban is vár a Bűvösvölgy!

Januárban is vár a Bűvösvölgy!A DUE Kulissza Gerilla Brigádja visszatér a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központba, ahol 2015. január 30-án nyílt nappal és interaktív foglalkozások sorozatával várják a média működése iránt érdeklődő fiatalokat.

Ha mobilnet van, minden van? - Pályázat diákoknak

Ha mobilnet van, minden van? - Pályázat diákoknakHogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk?

Tuti tippek karácsonyra a decemberi DUE Tallózóban

Tuti tippek karácsonyra a decemberi DUE TallózóbanMár online is elérhető 2014 utolsó DUE Tallózója. Minden benne van, ami karácsony, és még annál is több. Kiírtuk 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunkat.

DUE-s a Nagy Diák IQ-teszt döntőjén

DUE-s a Nagy Diák IQ-teszt döntőjénA Nagy Diák IQ-teszt döntőjét december 4-én tartották a Mensa HungarIQa, a Diákhitel Központ és a DUE szervezésében. A finálé egyetlen DUE-s versenyzőjével, Kocsmár-Tóth Istvánnal beszélgettünk.

Két informatikus hallgató Magyarország legintelligensebb diákja

Két informatikus hallgató Magyarország legintelligensebb diákjaA lányoknál egy műegyetemista, a fiúk között pedig egy ELTE-hallgató nyerte el a fődíjat és a legintelligensebb diák címet a szeptember óta tartó Nagy Diák IQ-teszt csütörtöki döntőjében. A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat által szervezett országos versenyen több mint 16 ezren vettek részt.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015.A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Első 1 2 3 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság