Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

The Carbonfools: Egy utolsó buli a szünet előtt

The Carbonfools: Egy utolsó buli a szünet előttHazánk egyik népszerű együttese, a The Carbonfools az alkotószabadság előtt utoljára a Budapest Parkban koncertezik szeptember 16-án.

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunk

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunkFergeteges koncertet adott Dj Bobo szeptember 12-én a Budapest Parkban. A svájci előadó és csapata nem hazudtolta meg önmagát, a lehető legjobb élményben részesítették a budapesti közönséget.

Rádió- és TV-történeti DUE KGB

Rádió- és TV-történeti DUE KGBHa érdekel a rádiózás és a televíziózás, akkor mindenképpen csatlakozz a DUE szeptemberi Kulissza Gerilla Brigádjához! A tanév első KGB-látogatását az MTVA Rádió- és TV-történeti Kiállítóhelyén tesszük.

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!Friss és ropogós a 2015/2016-os tanév első DUE Tallózója, melyben ismét rengeteg cikk vár arra, hogy elolvasd. Az Új Nemzedék Médiatábor legjobb írásaiból is válogattunk.

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2015.

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2015.A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 3. és október 31. között töltheted ki.

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdéssel

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdésselMédiaszakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Tele vagy érdekes írásokkal, de nem tudod hol publikálhatnád? Részt vennél rendezvényszervezésben, megismerkednél az ügynökségi munkával?

Újra nyitva a DUE-iroda

Újra nyitva a DUE-irodaVéget ért a DUE-iroda nyári pihenője. Augusztus 24-től újra szeretettel várjuk jelenlegi és leendő tagjainkat. A szünet alatt érkezett leveleket, kérdéseket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni.

A 90-es évek legendája Budapesten koncertezik

A 90-es évek legendája Budapesten koncertezikRené Baumann, alias Dj Bobo egy fergeteges buli erejéig visszarepíti a közönséget a 90-es évekbe, abba korba, amikor egy házibuli elképzelhetetlen volt valamelyik örökzöld slágere nélkül. Szeptember 12-én te is egy fergeteges show részese lehetsz a Budapest Parkban.

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzott

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzott20 év után a Budapest Parkban adta utolsó koncertjét a Heaven Street Seven augusztus 1-jén.

Ilyennek látták az egri Médiatábort

Ilyennek látták az egri MédiatábortAz Új Nemzedék Médiatábor sikeréről és az ott zajló munkáról több online felületen is beszámoltak. Schanda Tamás ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár szerint a tehetséges fiatalok útját egyengetni kell, hogy befuthassák azt a karriert, amelyre képesek lehetnek.

Online is elérhetők a Médiatábor produktumai

Online is elérhetők a Médiatábor produktumaiÚjságot írtál, rádió- és tévéműsort vagy plakátot szerkesztettél, online videót forgattál, hangászkodtál, fotóztál, blogot vezettél a Médiatáborban, vagy csak mindenre kíváncsi vagy? Böngéssz kedvedre az online produktumok között!

Nyári szünet a DUE-irodában

Nyári szünet a DUE-irodábanEgyesületünk irodája is pár hétre szabadságra megy, de azalatt online elérhetők vagyunk.

Első 1 2 3 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság