Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Napokon belül online elérhetők a Médiatábor produktumai

Napokon belül online elérhetők a Médiatábor produktumaiMegszámlálhatatlan cikk, fotó, videó, blogbejegyzés és rádióműsor született a DUE szakmai koncepciója alapján megvalósult Új Nemzedék Médiatáborban. Valamennyi tartalom július 27-én éjfélig online is elérhető lesz.

Wu-Tang Clan a házban

Wu-Tang Clan a házbanAmerikai hip-hop banda kápráztatta el a Budapest Park közönségét július 7-én. A Wu-Tang Clan jól megmondta a magáét a koncertezőknek.

Summáját írjuk a legnagyobb médiatábornak

Summáját írjuk a legnagyobb médiatábornakSzáz településről sereglett össze az ország kétszáz legjobb diákújságírója 2015. július 10-én az egri Botax Motelben, hogy tíz napon át tizenhárom szakcsoportban próbálja ki magát újságíróként, rádiósként, tévésként, fotóriporterként, bloggerként, hangmérnökként, tipográfusként és szövegíróként.

Finom falatok a Szigeten

Finom falatok a SzigetenA Sziget nem csak színes programkínálatáról, de színes gasztronómiai választékáról is híres. Nemzetek konyhája, nassolnivalók, és hazai ízek egyaránt megtalálhatók.

Még kényelmesebb lesz a Sziget

Még kényelmesebb lesz a SzigetMinden évben fejlesztenek a szervezők a Szigeten, hogy még jobb kikapcsolódást nyújtson a kilátogatóknak. Nézzük, idén mivel teszik kellemesebbé az utazást és az ottlétet!

Egy hónap és Sziget!

Egy hónap és Sziget!Augusztus 10-én kezdődik az év legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Jön a Robbie Williams, Avicii, Ellie Goulding, a Kasabian, a Limp Bizkit, felsorolni is nehéz, idén hány fellépővvel örvendeztetnek meg minket. Július 31-én éjfélig még elővételi áron veheted meg a belépődet!

Megjelent a Médiatábor első lapja!

Megjelent a Médiatábor első lapja!Megjelent a Kis Hasznos, a DUE szakmai koncepciója alapján megrendezett Új Nemzedék Médiatábor első lapja.

Ha Funky arc vagy, a Veszprémfeszten a helyed!

Ha Funky arc vagy, a Veszprémfeszten a helyed!A nyári fesztiválszezon egyik legnépszerűbb programján, a júliusi Veszprémfeszten ad koncertet a Kool & the Gang.

Alicia Keys, Rihanna és Cheryl Cole dalszerzője a Veszprémfeszten

Alicia Keys, Rihanna és Cheryl Cole dalszerzője a VeszprémfesztenIdén sem telhet el a nyár egy igazán pörgős Veszprémfeszt nélkül. Július 18-án Emeli Sandé lép fel a nagyszínpadon.

Tegyél virtuális sétát a 35. nyári tábor helyszínén!

Tegyél virtuális sétát a 35. nyári tábor helyszínén!A DUE 35. Médiatáborát július 10-19. között rendezzük meg az Egri Botax Motelben. Itt a lehetőség, hogy virtuális sétát tegyél a helyszínen.

Ők már biztosan a DUE-val táboroznak Egerben

Ők már biztosan a DUE-val táboroznak EgerbenHa táborozol azért, ha pedig nem, akkor azért olvasd figyelmesen azt a névsort, melyből kiderül, ki lesz ott a DUE nyári táborában.

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE Médiatáborban

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE MédiatáborbanA DUE egri médiatáborában a magyarországi kommunikációs szakmai legjobb fiataljai tanítanak. Július 10-től tíz napon át velük próbálhatod ki magad újságíróként, rádiósként, tévésként, fotográfusként, hangmérnökként, vagy bloggerként. Úgy mint a nagyok, csak kicsiben.

Első 1 2 3 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság