Ha kedd este, akkor Csillagpont

Ha kedd este, akkor Csillagpont

A több ezer fiatalt megszólító Csillagpont fesztivál ezentúl minden héten várja egy testi és lelki feltöltődést, remek ismerkedési és kapcsolatteremtési lehetőséget kínáló klubprogramra az érdeklődőket. A budapesti Harmónia Palotában november 23-tól minden héten érdemes ellátogatni a „Keddeste” programra.

A Csillagpont fesztivál sokaknak ismerős lehet, hiszen a kétévente megrendezésre kerülő fesztiválon több ezer fiatal jön össze a Kárpát-medencéből, hogy találkozzanak Istennel és egymással. A Csillagpont több mint egy alkoholmentes nyári fesztivál, ami nem csak igényes kulturális és szórakozási lehetőség, de olyan testi és lelki feltöltődést nyújt mindenkinek, amit más rendezvényeken nem találhatnak meg a fiatalok.

Most a szervezők úgy döntöttek, hogy nem csak kétévente adnak lehetőséget erre, hanem innentől minden héten. A Református Egyház Ifjúsági osztálya által megálmodott Csillagpont Keddeste célja egy olyan lelki otthon és közösség megteremtése mindenki számára, ahol feltöltődhet, szórakozhat és új emberekkel ismerkedhet meg hétről hétre.

A Csillagpont Keddeste nevű programsorozat szervezett része csupán egy órás, ami magában foglalja a közös éneklést, egy rövid bátorító üzenetet, majd annak feldolgozása párokban egy-egy addig ismeretlen résztvevővel — ez persze nem kötelező. Előtte utána órákig van lehetősége a fiataloknak arra, hogy kötetlenül együtt legyenek, beszélgessenek és szórakozzanak.

Az első Keddestét 2021. november 23. 18:00 órától rendezik meg a Harmónia Palota dísztermében (1088 Budapest, Múzeum u. 9.). A program ingyenes és mindenkit sok szeretettel várnak.

Harmónia Palota
A Harmónia Palota belső tere

Az első alkalom tervezett menete:

17:00 kapunyitás
18:00 közös éneklés
18:30 rövid üzenet
18:45 beszélgetés párokban (nem kötelező)
19:00 kötetlen beszélgetés
22:00 kapuzárás

A Csillagpont Fesztivált beköltözik a hétköznapokba! Gyere el, légy részese te is az első Keddestének!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/415968093464154

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Ha kedd este, akkor Csillagpont

Oszd meg a Facebook-on!

Ha kedd este, akkor Csillagpont

Oszd meg a Facebook-on!

X