Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Külügyeink

Nemzetközi konferenciát szervezett a DUE

Nemzetközi konferenciát szervezett a DUEA magyar soros európai uniós elnökség témájában tartott találkozót a Sajtófesztivállal párhuzamosan a DUE külügyi szekciója. A résztvevők uniós országok fiatal újságírói voltak, akik panelbeszélgetéseken és szakértők által tartott előadásokon ismerték meg az elnökség működésének rendszerét.

Kapcsolódó hírek

EYP - European Youth Press

A European Youth Press (EYP) a kétezres évek közepén jött létre azért, hogy összefogja, hálózatba tömörítse az európai diákújságíró szervezeteket.

Life 2.0 pályázat ötödik alkalommal is – Készen állsz egy új startra?

A PES csoport ( http://www.pes.cor.europa.eu/ ) fotópályázatot hirdet 18-108 év közötti amatőr fotósoknak. A pályamunkák témája: idősek aktív szerepvállalása.

Eljuthatsz az Európai Parlamentbe

Októberben rendezik meg az Európai Ifjúsági Médianapokat, melynek alkalmával az unió összes tagállamából 100 fiatal újságíró találkozik Brüsszelben, az Európai Parlamentben, hogy megvitassák a gazdasági válság kommunikációját érintő kérdéseket.

Nemzetközi konferenciát szervezett a DUE

A magyar soros európai uniós elnökség témájában tartott találkozót a Sajtófesztivállal párhuzamosan a DUE külügyi szekciója. A résztvevők uniós országok fiatal újságírói voltak, akik panelbeszélgetéseken és szakértők által tartott előadásokon ismerték meg az elnökség működésének rendszerét.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság