Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tagjelentkezés

Az alábbi adatlap kitöltésével jelentkezel a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületébe.
A DUE éves tagdíja 3600 Ft. A DUE tagsági éve minden évben október 31-én fordul, vagyis eddig lesz érvényes a tagságod. 

A 24 év alatti új belépő DUE tagok mindössze egyszeri kiállítási díjat, 600 Ft-ot fizetnek az új sajtóigazolványért. Ezt a kedvezményt a DUE a tagjai sorába lépő diákrádiót, diáklapot (vagy egyéb diákmédiumot) patronáló pedagógusok számára is biztosítja. Vagyis a tagság és a kártya együttesen 4200 Ft-ba kerül.

A 24 év felettieknek a DUE sajtóigazolvány kiváltási díja 4 300 Ft, a tagdíjjal együtt nekik összesen 7900 Ft-ot kell belépéskor fizetniük.

A tagdíjat és az igazolvány kiállítási költségét fizetheted banki átutalással a 11714006-20235338-00000000-as OTP bankszámlaszámunkra, vagy az iroda küld Neked csekket, amin befizetheted a tagdíjat, és ha beérkezett a befizetésed, 2-3 héten belül küldjük az igazolványodat. Kérjük, csak akkor töltsd ki az adatlapot, ha valóban DUE tag szeretnél lenni!

Hozzájárulok, hogy adataimat a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete a tagság adatbázisban tárolja, és tagságom érvényességéig egyesületi tagságomat érintő információkat küldjön nekem. 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjük, hogy a kép fájlneve, amit csatolsz, ne tartalmazzon ékezetes karaktereket és szóközt! Valamint légy szíves a képnek a saját nevedet adni, pl.: kovacs_jozsef.jpg. Továbbá nem lesz jó a word dokumentumba beszúrt fotó, kérjük az eredetit. Nem utolsó sorban, kérjük, hogy ne alvás közben készült képet, vagy álarcosat tölts fel, vagy olyat, amin sokadmagaddal vagy látható, mivel ez a kép lesz a DUE igazolványodon!

*

A tagdíj összege: 3600 Ft

A sajtóigazolvány ára: 4300 Ft

A fizetendő összeg: 7900 Ft

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság