Két Nagy Diák Tesztet tölthettek ki egész nyáron

A nyári időszak a pihenésé és a nyaralásé. De a DUE Médiahálózatnál nem áll meg az élet, két tesztünket is kitölthetitek egész nyáron. Nézzük melyek is ezek.

Nagy Diák Klímateszt:

Országos játékunk ezúttal olyan témával foglalkozik, ami mindannyiunk életére, jövőjére hatással van. Ez a természetünk védelme. Neked is van ezzel dolgod, ha fontos számodra családod, leendő gyermekeid jövője. Kezdd azzal, hogy kitöltöd a Nagy Diák Klímatesztet, hogy tájékozottabb légy a témában. Nyerd meg fődíjaink egyikét: egy elektromos robogót, egy nagyértékű kerékpárt vagy egy kétszemélyes külföldi nyaralást.

Nagy Diák KRESZ-teszt:

A Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Emellett fantasztikus nyeremények is várnak rád. A tesztkitöltés előtt eldöntheted, hogy a jogsiért vagy az elektromos robogóért szállsz versenybe.

Töltsd ki te is az aktuális tesztjeinket és nyerj! Használd te is a Nagy Diák Tesztek Applikációt, ami elérhet mint a Google Play-en, mind az AppStore-ban.