2023-ban Velek Domonkos a Kaczián Gábor-díjas

Az idei díjazottnak két betű is szerepel a nevében a DUE rövidítéséből. De ezzel nem segítettünk sokat.

Fiatalon került az egyesületbe, mint talán itt mindannyian, így ez sem nagy segítség.

Nyári táborban feltűnt tehetség, aki mára már maga gondozza ezeket a tehetségeket. Már az első táborában beilleszkedett a közösségbe és azon kivételes emberek közé tartozik, aki nemcsak a nyári táborokban áll a DUE rendelkezésére. Segít egész évben, a munkájára a precizitás, pontosság jellemző, aki nem fél kinyilvánítani a véleményét, ám kedvességével, humorával, karizmatikus személyiségével nagyon megnyerő tud lenni, így mi is könnyen a rajongói klubjában találjuk magunkat.
Nehéz lenne olyan embert találni, aki ne ismerné, ne beszélt volna vele, hiszen mindenütt ott van. Azok közé tartozik, akik sokat kaptak az egyesülettől, és azon kevesek közé, akik ezt maradéktalanul is vissza akarják adni az egyesületnek. Sokszor mondja, hogy azt a bizonyos DUE-életérzést nem lehet megfogalmazni, érezni kell és ő már 2016 óta tesz is érte, hogy mások is belépjenek ebbe a közösségbe és átéljék ezt a DUE-életérzést.

Pár év múlva lehet már csak kósza anekdotákban tűnik fel személye, vagy majd csak a Budapest Park színpadáról kacsint le ránk, de egy dolog biztos: a DUE képzeletbeli színpadán ő lesz mindig az egyik legnagyobb sztár.

Ez a személy néha elgondolkozik azon, vajon hová is tartozik ebben a nagyvilágban. Segítek/segítünk benne, közénk tartozol. A 2023-as Kaczián-díjat Velek Domonkos kapja!!!