DUE Médiaügynökség

A DUE Médiaügynökség, korábbi nevén DUE Produceri Iroda Kft. 1993 óta tevékenykedik az ifjúsági médiapiacon. Cégünk országos lefedettséggel van jelen beltéri (indoor) eszközökkel általános, közép- és felsőfokú oktatási intézményekben. Országszerte közel 500 ezer fiatalt érünk el a 12-25 éves korosztályból célzottan, egyedi médiaeszközeinkkel.

A DUE Médiaügynökség a speciális médiatermékek igen széles körét fejlesztette ki, melyekkel a diákok könnyen és célzottan elérhetővé válnak. Mivel ez a korosztály alapvetően reklámkerülő, megközelítésük hagyományos eszközökkel meglehetősen nehéz. Sikerünk és hatékonyságunk titka, hogy a célcsoportot a közülük való véleményvezérek, a diákújságírók és diákrádiósok közreműködésével szólítjuk meg.

A DUE Médiaügynökség célcsoportja az iskolai szegmens. A tanulók elérése, hatékony megszólítása számunkra azért fontos, mert „csiszolatlan gyémántok”, attitűdjeik formálhatók, pozitív irányokba fejleszthetők. A fiatalok a jövő fogyasztói, döntéshozói és a jelen trendalkotói. Ez az az életkor, amikor a fiatalok márkahűsége kialakul és ez kihat felnőttkori fogyasztási szokásaikra is.

Filozófiánk

A fiatalokat olyan egyedi csatornákon lehet megszólítani, melyek hitelesek és kitűnnek a reklámzajból. Számukra kortársaik véleménye a leginkább mérvadó, ezért aztán vevők a korosztályuk tagjainak közreműködésével készült médiatartalmakra, lapokra, rádióműsorokra, programokra.
Hisszük, hogy a megrendelőink által elvárt eredményeket a célcsoport pontos ismerete és közvetlen elérése, valamint ügyfeleink erőforrásainak hatékony felhasználása hozza meg.

Ügynökségünk együttműködő partnere a DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület, mely 25 éve képezi és képviseli a jövő kommunikációs szakembereit. A diákújságíró egyesület tevékenységének eredményeképp ma már Magyarországon szinte minden médiumnál dolgozik olyan újságíró, kommunikációs szakember, aki pályafutását a DUE Médiahálózatban kezdte. Kommunikációs szaktáborunkban, tanfolyamainkon, hétvégi képzéseinken sok ezer diákújságíró sajátította el a szakma alapjait.

Partnereinknek és nekünk van egy közös pontunk: szeretnénk közölni valamit a fiatalokkal. Önöknek termékekről, eseményekről, akciókról, gyakran ügyekről, közügyekről van mondanivalójuk a fiatalok számára. Nekünk újságírásról, közösségről, hitelességről, felkészültségről, értékrendről.

Mi értjük és beszéljük a fiatalok nyelvét. Ismerjük a hozzájuk vezető utat, és ezen az úton vezetjük ügyfeleinket is.

További információ: duemediaugynokseg.hu