DUE Tallózó

DUE Tallózó

Havi magazinunk, a DUE Tallózó, amelyet tapasztalt tagjaink szerkesztenek és írnak, és amelybe keresünk tehetséges, új szerzőket. A lap minden száma válogatást közöl a DUE-val kapcsolatban álló iskolaújságok legjobb cikkeiből is.

A DUE Tallózó a trendi magazinok ellentéte szeretne lenni: nagyszájú, szókimondó és okos. Hónapról hónapra a legjobbat akarjuk mutatni zenében, filmben, könyvben, dizájnban és más kulturális dolgokban, fontos témákról beszélünk természetes hangon.

Valóban érdekes emberekkel interjúzunk, és magyar és külföldi városokat nézünk a saját köldökünk bámulása helyett. A számos iskolában ingyenesen terjesztett lapot tagjaink minden hónapban személyre szólóan kapják meg postán, a tehetségeseknek pedig intenzív gyakorlási lehetőséget és folyamatos szakmai visszajelzést jelent.

A DUE-tagoknak ingyen jár a DUE Tallózó, de ha te még nem vagy tag, viszont az újság érdekel, előfizethetsz rá! További infókért hívd a DUE-irodát a +36 1 222 8213-as telefonszámon, vagy küldj e-mailt a [email protected] címre!

A DUE Tallózó főszerkesztője: Szalai Boglárka

Lapmenedzser: Zala Orsolya.

Kapcsolat, Terjesztés: [email protected]

OLVASS BELE MOST A DUE TALLÓZÓBA!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X