DUE Rádió és Podcast

Elindítanád iskoládban a sulirádiót, de nem tudod, hogyan fogj neki? Már sulirádiós vagy, de szívesen vinnél egy kis színt a rádió életébe, bővítenéd a repertoárt? Zenéket nyomatnál a szünetekben kifulladásig, de nincsenek meg a legújabb slágerek?

A DUE Rádió megoldás! 1992 óta támogatjuk az iskolarádiók munkáját profin összerakott műsorokkal. A műsorokat letöltheted, de ha szeretnéd, CD-n is el tudjuk küldeni! Mindezt ingyen, egyéb kedvezményekkel kiegészítve. Olvasd el a részleteket, győzd meg a tanárodat és csatlakozzatok!

Mit nyújt tagjainak az Országos Iskolarádió Hálózat?

– a tagok havonta ingyen letölthetik a műsorcsomagot az internetről egy kifejezetten erre a célra létrehozott felületről, illetve megkaphatják a DUE Rádió műsoros CD-jét

– a letöltött, illetve a CD-n található műsorrészleteket, zenéket szabadon használhatják az iskolarádiójukban

– az iskolarádiótok évente jutalomsorsoláson vehet részt, amelyen technikai eszközök vásárlására felhasználható utalványokat sorsolunk ki

– az iskolába minden hónapban több példányban postázzuk magazinunkat, a DUE Tallózót

– az iskolába kéthavonta küldjük egyesületünk információs kiadványát, a DUE Híreket

– programjainkra akciókat és kedvezményeket biztosítunk a hálózat tagjainak

– a sulirádió három diákját és patronáló tanárát ingyen vendégül látjuk a DUE Sajtófesztiválon.

Mit kell vállalnia az iskolarádiónak, hogy a hálózat tagja legyen?

A havi műsorcsomagban található megjelölt műsorokat (havonta 4-5 db) óraközi szünetben heti rendszerességgel le kell játszani az iskolarádióban, és egy válasz-levelezőlapon havonta jelezni kell a DUE irodának a műsorok lejátszási időpontját.

Hogyan léphet be az iskolád a hálózatba?

A DUE a hálózatba belépő iskolákkal szerződést köt. A szerződéskötés ügyében, illetve további információkért keresd a DUE Irodát a [email protected] címen.

További információ: www.dueradio.hu

Műsoraink meghallgathatóak a podcast.due.hu oldalon is!