Ünnepeljük meg közösen a karácsonyt – gyere el az év utolsó DUE-programjára!

Közeleg a karácsony, az év talán legjobban várt ünnepe. Ez az az időszak, amikor végre összegyűlik az egész család és a barátok, hogy ünnepelve élvezzék egymás társaságát. Hagyományainknak megfelelően, a DUE családja is megtartja évzáró karácsonyi összejövetelét, ahová minden tagunkat szeretettel hívjuk és várjuk!

A program 2023. december 8-án, pénteken 17.30 órakor kezdődik a Budapest központjában, a Kálvin tértől néhány lépésre, a Ráday utcában található Púder Bárszínházban (Budapest, IX. ker. Ráday utca 8.). A részvétel minden DUE tagnak ingyenes, de előre jelezni kell a részvételi szándékot!

A DUE karácsony remek alkalom a találkozásra, az évközi vagy a tábori emlékek felidézésére, a jövő évi tervek szövögetésére. A korábbi évekhez hasonlóan, ezen a napon hirdetjük ki a DUE és az ORFK-OBB közös videópályázatának eredményét, díjazzuk a legaktívabb, a DUE-ért sokat dolgozó tagjainkat, önkénteseinket. Szokásainkhoz híven, idén is átadjuk a DUE legnagyobb presztízsű elismerését, a Kaczián Gábor-díjat, valamint az „Év duésa” díjat.

A rövid köszöntők, műsor és díjátadások után egy állófogadáson látjuk vendégül a résztvevőket. A hivatalos program a fogadás után zárul, de a helyszín rendelkezésünkre áll zárásig – baráti beszélgetésekre és koccintásra, évzáró bulizásra.

Itt lehet jelentkezni, regisztrálni a DUE karácsonyra.