Megjelent a DUE Tallózó legújabb száma

Címlapinterjúnkat a Fonogram-díjas Carson Comával készítettük, de beszélgettünk Káel Csabával, a magyar mozgókép fejlesztéséért felelős kormánybiztossal is. Ismét válogattunk az ország legjobb diáklapjainak cikkeiből. És még sok érdekesség vár a rekordhosszú, 52 oldalas DUE Tallózóban.

A 2021. április-májusi magazinban olvashatsz a táncról, a vívásról, az adathalászatról és az autóvásárlásról. Interjút készítettünk többek között Bereményi Géza íróval és Farkas Ádám Kossuth-díjas szobrásszal is.

Ha érdekel a klímavédelem és a környezettudatosság, semmiképp ne hagyd ki ezt a lapszámot! Tudós csajok rovatunkkal pedig bebizonyítjuk, hogy a tudomány messze nem csupán a fiúk játszótere.

Ahogy már megszokhattátok, számtalan hasznos cikkel is készültünk nektek: górcső alá vettük a biztonságos internetezést, a balesetmentes vezetést, de az adózásról is megkérdeztünk szakértőt. A legfrissebb Tallózóból megtudhatod, miért és hogyan érdemes spórolni, illetve azt, miként kezelhetjük a közösségi médiában előszeretettel tevékenykedő trollokat.

Lapozz bele online!