Itt a DUE taghosszabbítás ideje

A DUE év mindig november 1-én kezdődik, így van ez 2024-ben is. Ekkor kell minden tagunknak meghosszabbítania a következő évre a tagságát. A DUE éves tagdíja 3600 Ft, a befizetést követően küldjük a sajtóigazolványhoz az érvényesítő matricát, vagy az új virtuális igazolványt. Ha még nem fizetted be az éves tagdíjad, akkor ne késlekedj!

A DUE-tagság egy szakmai és baráti közösséghez való tartozást jelent, az érvényes sajtóigazolvány pedig sokszorosan megtérülő befektetés, amellyel évről évre többet tudsz spórolni.

A DUE tagságot és a hozzá járó sajtóigazolványt minden évben október 31-ig kell meghosszabbítani egy újabb évre.

Az éves tagdíj 3.600 forint (ez havonta mindössze 300 forint).

Az éves tagdíjadat befizetheted:

  • bankkártyával a due.hu oldalon
  • átutalással az OTP Banknál vezetett 11714006-20235338-00000000 számú számlánkra! (A közleménybe írd be az igazolványod számát)

Itt találsz bővebb infót a DUE tagságról.

Katt ide a tagságod meghosszabbításához.

Tavaly óta a sajtóigazolványt virtuális kártya formájában is ki tudjuk állítani, de továbbra is élnek a plasztikkártya formájú igazolványok.

Ha plasztik kártyád van, akkor postán küldjük hozzá a hosszabbító vonalkódos matricát.

Ha még nincs virtuális igazolványod, akkor taghosszabbításkor azt is igényelheted!

Töltsd le a Bercode alkalmazást a telefonodon, és virtuális DUE igazolványod mellett élvezd a kedvezményeket, ami a DUE tagságodhoz jár!

Az alkalmazásban könnyedén megtalálod azt elfogadóhelyet, ahol kedvezményesen vásárolhatsz! Az elfogadó helyek listáját itt is megtalálod!

Aki meghosszabbítja a DUE tagságát, annak számos olyan dologban lehet része, ami csak a DUE tagoknak jár:

  • egy jófej csapattal eljut olyan exkluzív helyekre, ahová civilként aligha engednének be,
  • kedvezménnyel vehet részt a DUE programjain,
  • ott lehet az év legjobb 9 napján, azaz a DUE táborban is
  • igénybe veheti a DUE kártyaszolgáltatója (Benefit Bercode) által biztosított számtalan kedvezményt. Az elfogadó helyek listáját itt találod!

Ha érdekel a média világa, akkor a DUE Sajtóigazolvánnyal komolyan vesznek.

Ha most döntesz úgy, hogy most szeretnél belépni egyesületünkbe, akkor jó, ha tudod:

A 24 év alatti új belépő DUE tagoknak az éves tagdíjat, 3.600 Ft-ot, egy egyszeri 1.200 Ft-os adminisztrációs díjat és igény esetén a postaköltséget, 1.600 Ft-ot kell befizetniük. Vagyis a tagság és a sajtóigazolvány együttesen 4.800 forintba + postaköltségbe (virtuális kártya esetén nincs postaköltség).

A 24 év feletti új belépő DUE tagoknak az éves tagdíjat, 3.600 Ft-ot, egy egyszeri  4.800 Ft-os adminisztrációs díjat és igény esetén a postaköltséget, 1.600 Ft-ot kell befizetniük. Vagyis a tagság és a sajtóigazolvány együttesen 8.400 forintba + postaköltségbe (virtuális kártya esetén nincs postaköltség).

A DUE Tallózó című havi magazinunk minden tagunknak ingyenesen jár. A DUE Tallózó elérhető online, interaktív, lapozható formában is a www.duetallozo.hu oldalon.

(Ha valaki szeretné nyomtatott formában is megkapni az újságot, akkor külön e-mailben kell ezt igényelnie a [email protected] címen.)

Várunk tagjaink közé a 2024-25-ös tanévben is!