DUE35 – Évzáró és szülinapi parti

Idén ünnepeljük a DUE alapításának 35. évfordulóját! A szülinapi ünnepséget összekötjük hagyományos karácsonyváró, évzáró programunkkal. Minden jelenlegi és korábbi DUE-tagot, dués barátainkat is szeretettel várjuk és hívjuk az idei év utolsó, és minden bizonnyal fergeteges DUE eseményére.

A program 2024. november 29-én, pénteken 17.30 órakor kezdődik Buda központjában, a Feneketlen-tótól néhány lépésre, az MCC Központjában található Scrutonban (1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.).

A helyszínt itt nézheted meg!

A helyek korlátozott száma (120 fő) miatt, a részvétel regisztrációhoz és 1.500 forint regisztrációs díj befizetéséhez kötött. A regisztrációs díjat november 20-ig kell befizetni a DUE bankszámlaszámára: OTP Bank – 11714006-20235338-00000000.

A DUE évzáró szülinapi és karácsonyi parti remek alkalom a találkozásra, az évközi, a tábori, vagy a régebbi emlékek, barátságok felidézésére, a jövő évi tervek szövögetésére. A korábbi évekhez hasonlóan, ezen a napon díjazzuk a legaktívabb, a DUE-ért sokat dolgozó tagjainkat, önkénteseinket, valamint kihirdetjük a DUE és az ORFK-OBB közös videópályázatának eredményét. Szokásainkhoz híven, idén is átadjuk a DUE legnagyobb presztízsű elismerését, a Kaczián Gábor-díjat, valamint az „Év duésa” díjat.

Az ünnepi, születésnapi műsor és díjátadások után egy állófogadáson látjuk vendégül a résztvevőket. A hivatalos program a fogadás után zárul, de a helyszín rendelkezésünkre áll zárásig – baráti beszélgetésekre és koccintásra, évzáró bulizásra.

Közeleg a karácsony, az év talán legjobban várt ünnepe. Ez az az időszak, amikor végre összegyűlik az egész család és a barátok, hogy ünnepelve élvezzék egymás társaságát. Hagyományainknak megfelelően, a DUE családja is minden évben megtartja évzáró összejövetelét, ahol idén nem csak a karácsonyt, hanem a DUE 35. születésnapját is megünnepeljük!

Szeretettel várunk Téged is november 29-én a Scrutonban! Regisztrálj már most – ITT!