Jelentkezz te is a Médiatáborba – téged is vár az év 9 legjobb napja

Balatonkenesén a Hotel Kenese Port ad majd otthon a 2025. évi DUE táboroknak. Július 5-től 13-ig várja a média különböző területei iránt érdeklődő 14 és 22 év közötti fiatalokat Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete, a DUE Médiahálózat.

A DUE szuperintenzív nyári élményképzései 40 éves múltra tekintenek vissza. Szinte nincs is Magyarországon olyan komolyabb médiaorgánum, ahol ne dolgozna egykori DUE táborozó!

2025-ben az alábbi tematikus táborokba várunk:

DUE újságíró, blogger, írott tartalomkészítő,

DUE rádiós és podcaster tábor,

DUE videós és youtuber tábor,

DUE fotós és képszerkesztő

A 2025-ös DUE táborok teljes (kedvezmény nélküli) részvételi díja 168 ezer forint.

A programnak a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Kenese Port ad majd otthont. Az ár tartalmazza a 9 nap szállás (3-5 fős fürdőszobás szobákban), a teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora), a szakmai programokat és a médiaeszközök használatának díját.

A tematikus táborokat egy időpontban, egymással párhuzamosan tartjuk meg. A résztvevők az alapképzés után szabadon választhatnak a táborok második felében induló mesterképzések közül.

A részvételi díj nem tartalmazza az oda- és a hazautazás költségét!

A táborbokba ennek az űrlapnak a kitöltésével és a foglaló befizetésével lehet jelentkezni. Ezek után küldjük ki a részvételi megállapodást, a jelentkezés annak az aláírásával véglegesedik. A DUE bankszámlaszáma: OTP Bank –11714006-20235338-00000000.

A részvételi díjból a fennmaradó összeget 2025. május 31-ig kell befizetni.

A DUE táborokban csak DUE tagok vehetnek részt, ha még nem vagy tagunk IDE kattintva tudsz jelentkezni!

A táborokról itt olvashatsz részletesebben!