Sajtófeszt 2020

Sajtófeszt 2020

Idén duplázunk! A 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált szeptember 22-23. között rendezzük meg a jól bevált helyszínen, a budapesti Akvárium Klubban.

A program kedden, a 0. nappal indul: Ezen a napon rendezzük a Nagy Diák Rendszerváltó Teszt, valamint a Nagy Diák Agrár Teszt középdöntőjét és döntőjét. A tesztek témáihoz kapcsolódóan beszélgetést hallhattok ismert közéleti személyekkel, a rendszerváltás tanúival. Amit megtermelünk és amit megeszünk címmel az egészséges táplálkozás és a hazai mezőgazdaság bemutatóját is ezen a napon rendezik partnereink.

Ha kellően bemelegedtünk a keddi napon, akkor jöhet a szerda, amely az elmúlt évek legerősebb program felhozatalával vár mindenkit!

Ezen a napon egymásnak adják majd a kilincset sztárvendégeink! Érkeznek híres tévés és rádiós személyiségek: Majka (TV2), Istenes László (TV2) és Istenes Bence (RTL Klub), Kadarkai Endre (Story TV, Klub Rádió), és Rábai Balázs (RTL Klub) is ott lesznek velünk a Sajtófesztiválon!

A szóvivők a színpadon programunk keretében Győrfi Pál (Országos Mentőszolgálat) és Hanga Zoltán (Fővárosi Állat- és Növénykert) látogat meg minket. Az esemény helyszínén részt vehettek a Programozd a jövőt, valamint a Tudományok tárháza kiállításon.

Ünnepélyes eredményhirdetésen díjazzuk a DUE Tehetségkutató Diákmédia pályázatának legjobbjait, valamint megrendezzük a Nagy Diák bűnmegelőzési Teszt és a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt középdöntőjét és döntőjét.

A Sajtófesztivál mindkét napján kihagyhatatlan programunk a  DUE Tallózó pódium – beszélgetés a DUE-ból indult, a “nagy médiában” dolgozó újságírókkal, továbbá vendégeink lesznek a DUE Tallózó címlapsztárjai.

A program még továbbra is szervezés van, így hamarosan újabb friss infókkal jelentkezünk – érdemes csekkolni az oldalunkat!

(A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.)

Sajtófeszt 2020

Akvárium Klub Budapest with 103 people interested and 30 people going.

 

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,069RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X