A DUE is ott lesz az MCC Feszten

A DUE is ott lesz az MCC Feszten

Az MCC Feszt július 28–30. között, három napon át kínál közéleti, interaktív és zenei programokat Esztergom belvárosában, ahol a „magyar tehetséget” ünnepeljük és ahol megtalálható az MCC esszenciája: közösség, közélet, kultúra, tudomány, sport, szakmai viták, zene, tánc, szórakozás.

Számos újdonsággal és a hazai sztárzenekarok mellett neves nemzetközi és hazai szakmai előadókkal, valamint interaktív programokkal várják a látogatókat július 28–30. között Esztergom történelmi belvárosában.

A fesztiválon zenél például a Beatrice, a Balkan Fanatik vagy a fiatalok körében különösen népszerű Brains, lesz külön MCC-sziget és a programok túlnyomó többsége ezúttal is ingyenesen látogatható lesz.

Az ingyenesen látogatható EDU sétányon pedig ezúttal is bemutatkozik az MCC teljes képzési palettája, valamint a hozzá kapcsolódó szakmai intézmények és partnerszervezetek, amire idén a DUE is meghívást kapott. De, hogy mivel készülünk nektek, az még titok. Kövessétek naponta a due.hu híreit, mert hamarosan megtudhattok mindent. Annyit elárulhatunk, hogy a Sajtófesztivál belépők és Médiatábor kedvezmények mellett, értékes ajándékokat vihettek haza tőlünk.

Nézz körbe te is az MCC Feszt oldalál! Ott találkozunk!

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

A DUE is ott lesz az MCC Feszten

Oszd meg a Facebook-on!

A DUE is ott lesz az MCC Feszten

Oszd meg a Facebook-on!

X