A DUE ÚJRA AZ MCC FESZTEN

Az MCC Feszt idén július 27-29 között, három napon keresztül kínál közéleti, interaktív és zenei programokat, előadásokat Esztergomban, ahol a magyar tehetséget ünnepeljük. Minden megtalálható lesz itt, ami az MCC esszenciája: közösség, kultúra, edukáció, tudomány, sport, szakmai viták, zene, tánc szórakozás.

Számos újdonsággal, nemzetközi és hazai szakmai előadókkal, hazai sztárzenekarokkal várja a látogatókat az MCC július 27-29. között.

A fesztiválon fellép a hazai sztárok közül a Bagossy Brothers Company, Ákos, a Follow The Flow, a Blahalouisiana szimnfonikus felállásban vagy a Budapest Parkban is kétszer telt ház előtt játszó Dzsúdló. De a fesztiválon ott lesz a tinik kedvence T.Danny vagy éppen a VALMAR duó.

A bárki számára ingyenesen látogatható EDU Sétányon pedig bemutatkozik az MCC teljes képzési palletája. A DUE idén is meghívást kapott a kiállítók sora köz, így velünk is találkozhattok! De, hogy mivel készülünk nektek, az még legyen egyelőre titok. Kövessétek naponta a due.hu híreit, a közösségi média felületeinket, mert hamarosan megtudhattok mindent. Annyi biztos, hogy nagyon értékes nyereményeket fogunk kiosztani, mint például Sajtófesztivál belépőket és Médiatábor kedvezményeket.

Gyertek el és találkozzunk július 27. és 29. között Esztergomban!