DUE az MCC Feszten!

DUE az MCC Feszten!

Második alkalommal rendezik Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium fesztiválját. Az MCC Feszt július 28 és 30 között várja a látogatókat. Idén a DUE Médiahálózat is a kiállítók közé került, így velünk is találkozhattok az EDU Sétányon.

Július 28-án a Médiatáborunkat mutatjuk be a sátrunknál. Vendégünk lesz a 41. Médiatábor táborvezető-helyettese, Babcsány András is. Andris mesél a tábori élményeiről, miért a Médiatábor az év legjobb 10 napja és hogy miért éri meg belekóstolni a média világába.

Július 29-én igazán mozgalmas napnak nézünk elébe. Ellátogat hozzánk dr. Szayly József is, aki délután a DUE sátornál egy élő Klímatesztet vezényel le. Értékes ajándékok üthetik annak a markát, aki ellátogat hozzánk. József elmeséli még ezenkívül, hogy hogyan is indult el a Nagy Diák Tesztek versenysorozat, milyen témájú teszteket rendezünk meg évről-évre, s talán még egy-két titkot is elárul a jövőbeni kvízekről. 

Velek Domonkos, a DUE Tallózó főszerkesztője lesz a sátrunknál július 30-án, aki a szerkesztőség munkájáról fog beszélni: hogyan is készül el hónapról hónapra úgy egy újság, hogy az újságírók nem is találkoznak egymással, és hogy miért is éri meg tallózósnak lenni. 

De nem csak ennyiből áll a program! A Szerencsekerekünkön pörgetve olyan nyereményeket is kaphattok, mint Tábor kedvezmény, 2023-as Sajtófesztivál belépőjegy, vagy DUE-s ajándéktárgyak. Önkénteseink is szívesen mesélnek nektek az egyesületről, a táborról, Sajtófesztiválról. Kisfilmjeinket nézve pedig Te is kedvet kapsz, hogy a közösségünk részelegyél! 

Várunk mindenkit sok szeretettel az EDU Sétányon!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

DUE az MCC Feszten!

Oszd meg a Facebook-on!

DUE az MCC Feszten!

Oszd meg a Facebook-on!

X