2023. is túrával indul a DUE-ban!

Egyesületünk tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Bakancs Pista természetjáró csoporttal közösen a Zergék az Őzikék ellen elnevezésű évindító outdoor hétvégét. Január 7-8-án a bükki Pazsagi Turistaház ad otthont a „téli tábornak”.

A 2012-ben indított országjáró túrasorozat szervezői DUE-sok és egyben a Bakancs Pista alapító vezetői: Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs, Tóth-Tas Péter és Ott Zsuzsanna.

2023. január 7-8-án a Bükkben, Bükkzsérc közelében, a 2017-ben épült, autóval is megközelíthető, minden igényt kielégítő Pazsagi Turistaházban szervezik meg a programot, amelyben a hagyományoknak megfelelően szerepel könnyű kirándulás, kreatív vetélkedő, tombolasorsolás, közös főzés és buli.

A programon az vehet részt, aki pontosan kitölti ezt az online jelentkezési lapot és elutal 9000 forintot a DUE bankszámlaszámára: 11714006-20235338. (A „Megjegyzés” rovatba írjátok be a nevetek és azt, hogy „téli túra„.) A költség tartalmazza a szombati szállás, világítás, fűtés és vízhasználat, valamint a szombati vacsora és a vasárnapi reggeli árát, továbbá az idegenforgalmi adót. Az utazás önköltséges, telekocsis rendszerben.

A jelentkezési határidő 2022. december 7., a résztvevők maximális létszáma 34 fő. A programnak Facebook-felülete is van sok hasznos információval, de hivatalos jelentkezésnek csak az online űrlap kitöltése és a részvételi díj elutalása minősül. Ha betelik a létszám, lezárjuk a jelentkezést, és csak lemondások esetén nyitjuk meg újra.

A programra jól nevelt kutya is hozható a gazdi felelősségére.

Szeretettel várunk mindenkit egy gyönyörű helyen egy hatalmas, mégis meghitt bulin!