Retro DUE-tábor 2022-ben!

2022 szeptemberében Retro DUE-táborba hívunk mindenkit a diákújságíró egyesület elmúlt negyven évéből. Négy napig igazi médiatábort varázsolunk nektek Balatonkenesére. Már lehet jelentkezni!
 
Két „ős-DUE-s”, Herczeg Zsolt és Turányi-Vadnay Szabolcs éppen csak meglengetett egy kósza ötletet a Facebook Retro DUE-csoportjában, és néhány nap alatt az ország-világ minden szegletéből száz régi táborozó jelezte, hogy immár felnőttként örömmel lenne újra DUE-táborlakó. A hatalmas érdeklődést látva az egyesület elnöksége elhatározta, hogy egy kicsi nosztalgiabuli helyett egy igazi, nagy és profi Retro DUE-tábor megszervezésére ad mandátumot, illetve támogatást a kezdeményezőknek.
 
„A Retro DUE-tábort 2022. szeptember 7-11. között, szerda estétől vasárnap délig rendezzük meg Balatonkenesén, az Ifjúsági Hotelben. Mindenki jöhet, aki nagykorú, 1982 és 2022 között legalább egy alkalommal részt vett a DUE nyári táborában, akár táborozóként, akár táborvezetőségi tagként, akár mindkét minőségében. További feltételünk, hogy mindenki egyedül, tehát nem DUE-s családtag vagy barát nélkül érkezzen, az elejétől és végéig legyen ott velünk, és tiszta szívvel vegyen részt a játékban, tehát a szakmai és a szabadidős programokon is. Ez igazi DUE-tábor lesz táborvezetőséggel, csoportokkal, csoportvezetőkkel, szignálokkal, stúdiókkal, rádióműsorral, nyomtatott újsággal, műsorértékelésekkel, vetélkedővel és persze rengeteg bulival. Egyedül a takarodó kötelezettségét tervezzük hanyagolni” – mondta a DUE Online-nak Herczeg Zsolt.
 
A Retro DUE-táborba ide kattintva, ennek az űrlapnak a kitöltésével és a részvételi díjad befizetésével jelentkezhetsz. A nonprofit program költsége a teljes időre, hetijeggyel (szerda-vasárnap) egy főre 55 000 forint.
Augusztus 20. utáni jelentkezés esetén az ottalvós napijegy ára 14 000 Ft/nap/fő, a nemottalvós napijegy ára 7000 Ft/nap/fő. Ezek azoknak jók, akik nem tudnak végig ott lenni, de egy-két napra mindenképpen szeretnének részt venni a programon.
A részvételi díjat – a tábor közelségére tekintettel – a jelentkezéskor egy összegben kell befizetned a DUE bankszámlaszámára (11714006-20235338-00000000). Az utalás Megjegyzés rubrikájába írjátok be a nevetek és azt, hogy „Retro-tábor!”
A korábban befizetett foglalót, illetve a teljes befizetett összeget lemondás, időpont-módosítás esetén nem áll módunkban visszafizetni.  
 
A hetijegy részvételi díja tartalmazza a négy éjszakai szállás, valamint a szerda esti vacsora, a csütörtöki, pénteki és szombati három-három étkezés, illetve a vasárnapi reggeli költségét, továbbá benne van a szervezők által biztosított felszerelések használata, és az összes szakmai, illetve szabadidős program ára. Az utazás önköltséges.
 
„Az elmúlt negyven év legnagyobb DUE-s bulijára készülünk, ahol újra találkozhatnak egymással a régen látott barátok. Arra kérünk mindenkit, hogy szóljon azoknak, akikkel hajdan együtt táborozott, és jöjjenek el ők is! – tette hozzá Herczeg Zsolt, aki a Retro DUE Facebook-csoportban a következő hetekben-hónapokban minden szükséges információt megoszt az érdeklődőkkel. Azt azonban már most jelzi, hogy a szálláson csak 100-an férnek el, és az előzetes érdeklődés óriási, ezért az jut be, aki gyorsan jelentkezik és befizeti a költségét.
 
Retro DUE-tábor,  2022. szeptember 7-11., Balatonkenese – Öreg vagy már ehhez!