Angoltábor – Last minute akció az utolsó három helyre!

A tavalyi nagy siker után 2023-ban újra meghirdetjük szuperintenzív élmény- és beszédközpontú nyelvi táborunkat. A kiscsoportos képzésre érdemes mielőbb jelentkezni a helyek korlátozott száma miatt.

Kommunikációközpontú és élményalapú, egyáltalán nem hagyományos angol nyelvi tábort harmadik alkalommal hirdetjük meg, mely 2023. július 15. és 23. között lesz Balatonkenesén.

Fiatal kurzusvezetőink segítenek neked, hogy lazán és könnyedén szólalj meg angolul bármilyen helyzetben, illetve segítenek a bizonytalanságokban, mind a nyelvtan, mind a szókincs területén.

Nyelvvizsga-gyakorlatokkal készülhetsz a megmérettetésre, vagy egy külföldi ösztöndíj, cserediák-program megpályázásra is. A napi legalább 5 óra csoportos kurzust egyéni fejlesztés és önálló feladatok egészítik ki. A tábor szintfelméréssel indul, ez alapján alakítjuk ki a csoportokat.

A közvetlen tóparti Hotel Kenese Port ad otthont a 9 napos tábornak. Az angol tábor alatt biztosan nem fogsz unatkozni: az évtizedes táborszervezési gyakorlattal rendelkező DUE élményekben gazdag 9 nappá varázsolja a programot a Balaton partján. Szórakozva, kikapcsolódás közben élmény lesz az angol nyelvgyakorlás és a tanulás.

A nyelvi képzést kombinálhatod médiaképzéssel is: a nyelvi kurzusok mellett részt vehetsz társ-táborunk, a DUE Médiatáborának foglalkozásain: kipróbálhatod a fotózást, videózást, online újságírást, rádiózást, vagy akár a mesterképzésekhez is csatlakozhatsz. A tábor programját természetesen sportprogramok, játékok, szabadidős foglalkozások is kiegészítik, és persze hűsölhetsz a Balatonban, melynek partján található a szállás és a foglalkozások helyszíne is.

A tábor időpontja: 2023. július 15-től 23-ig
A tábor helyszíne: Balatonkenese, Hotel Kenese Port
Tábor típusa: bentlakásos nyári tábor teljes ellátással
Felszerelés: 3-5 ágyas, saját fürdőszobás szobák
Étkezés: napi háromszori étkezés
Foglalkozás nyelve: angol és magyar
Korosztály: 13-20 (7. osztálytól lehet jönni)
Szint: A1-B2, a lényeg, hogy ne legyél teljesen kezdő
Oktatás: 8-12 fős csoportokban + egyénileg
Jelentkezés: jelentkezési lap kitöltése + részvételi díj előleg befizetése
Teljes részvételi díj: 149.000 Ft

Last minute akció az utolsó három helyre! Július 12-ig csak 119.000 Ft /fő a részvételi díj!

A speciális étkezést (vegetáriánus, laktóz-, tej- vagy gluténmentes, illetve diabetikus étkezés) felár ellenében tudjuk biztosítani a táborban. Ennek külön díja napi 2500 Ft, a tábor idejére összesen 20.000 Ft.

Jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével, a teljes részvételi díj befizetésével és a részvételi megállapodás aláírásával lehet.

DUE bankszámlaszám: OTP Bank – 11714006-20288202-00000000