Gyere el te is a DUE nyári táboraiba

Gyere el te is a DUE nyári táboraiba

A Stipi-Stopi és a karácsonyi akciók végeztével befejeződött az első kedvezményes jelentkezési időszak. Közel 40-en éltek a kedvezmények adta lehetőséggel és biztosították be helyüket a 41. balatonkenesei DUE táborokba. A helyek fogynak, ezért ne habozz, jelentkezz még ma és éld át te is életed legjobb 9 napját a DUE-val.

2022-ben el kellett búcsúznunk a jól bevált DUE tábor bázistól, a balatonszárszói Lepkeháztól és új helyszín után kellett néznünk. A választásunk a balatonkenesei Hotel Kenese Portra esett, ahol június 25-től július 3-ig, 9 napon át várjuk a média iránt érdeklődő 14 és 22 év közötti fiatalokat. Ha érdekel a média világa, itt a helyed. A táborban nem csak szuper intenzív alap- és mesterképzéseken vehetsz részt, hanem a nyár egyik legnagyobb bulijában is.

Idén négy tematikus táborba várunk:

DUE újságíró és blogger tábor

DUE podcaster és rádiós tábor

DUE videós, youtuber és tiktoker tábor

DUE fotós tábor

A tematikus táborokat egy időpontban, egymással párhuzamosan tartjuk meg. A résztvevők az alapképzés után szabadon választhatnak a táborok második felében induló mesterképzések közül.

A tábor részvételi díja 115.000 Ft, amely tartalmazza a szállást, 3-5 fős fürdőszobás szobákban és a teljes ellátást: reggeli, ebéd, vacsora. A részvételi díj nem tartalmazza az oda- és a hazautazás költségét.

Jelentkezni 25.000 Ft foglaló befizetésével és a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A fennmaradó összeget 2022. június 6-ig kell befizetni.

A DUE táborokba ide kattintva tudsz jelentkezni!     

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Gyere el te is a DUE nyári táboraiba

Oszd meg a Facebook-on!

Gyere el te is a DUE nyári táboraiba

Oszd meg a Facebook-on!

X