Kérj DUE-tábort karácsonyra!

Jobb adni, mint kapni – tartja a mondás. Mi sem gondoljuk ezt másképp, éppen ezért hoztuk el nektek az év legjobb karácsonyi ajándékát. Ha unod ez elcsépelt ajándékokat vagy nincs ötleted, akkor ezt biztos neked találtuk ki! Kérj DUE-tábort karácsonyra, hogy jövő nyáron az év legjobb 9 napját velünk és barátaiddal tölthesd a Balaton partján.

Az igazán maradandó emlékeket nem a tárgyak, hanem az élmények adják. Ezért elképzelni sem tudunk jobb karácsonyi ajándékot a DUE-tábornál, ahol felejthetetlen élményekkel, tudással és új barátokkal gazdagodhat mindenki.

A legjobb karácsonyi ajándék, a DUE tábor 2023. december 24-ig kedvezményesen, 120.000 forintért vásárolható meg. Ha a karácsonyfa alá szánod, díszes utalványt küldünk a megajándékozott nevére, ami kinyomtatás után átadható, a fa alá helyezhető. Azért, hogy teljes legyen az öröm, mi is kedveskedünk egy kis plusz ajándékkal. Minden jelentkezőnek DUE-tagságot adunk ajándékba.

A programnak a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Kenese Port ad otthont, ahol 3-5 fős fürdőszobás szobákkal várunk, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora). A karácsonyi akciós ár mindent tartalmaz, kivéve az oda- és a hazautazás költségét.

2024-ben az alábbi tematikus DUE-táborokba várunk mindenkit, akit érdekel a média világa:

Tiktoker és insta-mester képzés,

Fotós és képszerkesztő képzés,

Videós és youtuber képzés,

Podcaster és rádiós képzés,

Tartalomkészítő, újságíró és blogger képzés.

A tematikus táborokat egy időpontban, egymással párhuzamosan tartjuk meg. A résztvevők az alapképzés után szabadon választhatnak a táborok második felében induló mesterképzések közül.

A DUE nyári táborairól itt olvashatsz bővebben!

Jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével, a 40.000 Ft foglaló befizetésével, és a részvételi megállapodás aláírásával lehet. (A jelentkezés valódi időpontja a foglaló befizetésének a napja!)

DUE bankszámlaszám: OTP Bank – 11714006-20235338-00000000

A részvételi díjból a fennmaradó összeget 2024. június 6-ig kell befizetni.