Nézz bele a Médiatábor mindennapjaiba – Henyecz Mimi VLOGJA

Ebben a videóban a DUE – azaz a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete, a DUE Médiahálózat – táborának egy napját mutatjuk be. Igen, bármilyen meglepő ez csak egy nap.

A napunk az ébredezés közben a RÉM-mel, azaz a Reggeli Ébresztő Műsorral indul, amit a tábor rádiós stúdiójából közvetítenek a táborozók minden reggel. A sikeres ébredés után Napinger nevezetű reggeli gondolatébresztővel startol el a nap (mint minden reggel), ezt követően a délelőtt folyamán rendőrök tartottak nekünk forgószínpados, interaktív foglalkozást. Ezután jöttek a szokásos tábori teendők: csoportfoglalkozások, kaja és mustra (produktumok értékelése).

Az estét a tábor egyik legszórakoztatóbb eseménye zárta, a Tábor belehúz vetélkedő. A videóban hallhatóak a mindennapokban jelző rövid szignáljaink is mint az ébresztő, (rövid időre halkan de a foglalkozás szignál) és a kajaszignál is.

A tábor általában 10 napos, de senki nem lepődik meg, ha azt mondom, hogy húsznak érzem. Remélem tetszik majd a videó, és nézzetek bele milyen is egy nap a DUE táborban!