Szezonnyitó akció a Médiatáborba

Szezonnyitó akció a Médiatáborba

Július 16 és 25 között rendezi a DUE az idei országos Médiatábort. A 10 napos szuperintenzív képzésre korlátozott számban még fogadunk jelentkezőket – június végéig 15 ezer forint kedvezménnyel.

Már egy hónap sincs a Médiatábor kezdetéig. Az ország legnagyobb hagyományú médiatáborában közel 100 fiatal, középiskolás és egyetemista gyakorolja az újságírást, rádiózást, vlog és videó készítést, honlapszerkesztést.

Rutinos szakemberektől leshetik el a résztvevők a média szakma mesterfogásait, amit aztán egyetemi tanulmányaik során, vagy a közösségi média használatakor remekül tudnak kamatoztatni. A Balaton parti Lepkeházban, zuhanyzós szobákban, teljes ellátással és egyéni képzéssel a részvételi díj 99 ezer forint, amiből június 30-ig 15 ezer forint kedvezményt adunk – amíg még van szabad helyünk.

Bővebb információ: [email protected] e-mail címen vagy a 36-1-222 8213-as telefonon munkaidőben.

A DUE Médiatáborról itt olvashatsz: www.mediatabor.hu

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Szezonnyitó akció a Médiatáborba

Oszd meg a Facebook-on!

Szezonnyitó akció a Médiatáborba

Oszd meg a Facebook-on!

X