Jelentkezz te is a Netbiztos videópályázatra

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!  A Yettel és a DUE közös pályázatára 2023. április 15-ig jelentkezhetsz.

A pályázatra két témában várjuk a maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internethasználat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban. A pályaművek legyenek figyelemfelkeltők, ötletesek, kreatívak, amilyet te is szívesen megnéznél! A két témán belül nincs egyéb megkötés, kiragadhatod bármely apró elemét vagy nagyobb részét is feldolgozhatod.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában.

Az elkészült videókat a Youtube-ra kell feltölteni, a linket és a bemutatkozást pedig a DUE pályázati felületén beküldeni – https://palyazat.due.hu/. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzuk.

Díjak:

  1. helyezett: 1 tablet
  2. helyezett: 1 okostelefon
  3. helyezett: 1 okostelefon

A díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek a DUE 2023. évi nyári táborába, ahol megismerkedhetnek a szakma mestertitkaival.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás a 30. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2023. májusában.