Jelentkezz te is a Netbiztos videópályázatra

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!  A Yettel és a DUE közös pályázatára 2022. március 31-ig jelentkezhetsz.

A pályázatra két témában várjuk a maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internethasználat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban. A pályaművek legyenek figyelemfelkeltők, ötletesek, kreatívak, amilyet te is szívesen megnéznél! A két témán belül nincs egyéb megkötés, kiragadhatod bármely apró elemét vagy nagyobb részét is feldolgozhatod.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában.

Az elkészült videókat a Youtube-ra kell feltölteni, a linket és a bemutatkozást pedig a DUE pályázati felületén beküldeni – https://palyazat.due.hu/. A pályázatbeadó felület 2022. január 1-től érhető el. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzuk.

Díjak:

  1. helyezett: 1 tablet + mobilinternetszolgáltatás 6 hónapra
  2. helyezett: 1 okostelefon + mobilinternetszolgáltatás 4 hónapra
  3. helyezett: 1 okostelefon + mobilinternetszolgáltatás 3 hónapra

A pályázatok meghosszabbított beadási határideje: 2022. április 10. éjfél.

Minden díjazott kedvezményes részvételi lehetőséget kap a DUE 2022. évi nyári táborába, ahol megismerkedhetnek a szakma mestertitkaival.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2022. május 20-án.