Lezárult az idei Diákmédia és NETbiztos Pályázat!

Április 1-én zárult le a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és az Ifjúsági Sajtódíj 2022-es kiírása. Idén is több száz pályázat érkezett be a DUE Médiahálózathoz.  

A szakmai zsűri a napokban kezdte el a beérkező pályázatok értékelését. Az eredményekről minden pályázót e-mailben értesítünk, ezért fontos, hogy mindenki figyelje a levelezését. A pályázatok ünnepélyes díjátadója 2022. május 20-án lesz a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, az újpesti UP Rendezvénytérben!

Minden pályázónak köszönjük a részvételt! Ne csüggedjenek azok sem, akik idén nem részesülnek díjazásban, jövőre újra esélyesek lehetnek a győzelemre.

A Yettel és a DUE közös pályázata 2022. április 10-én lezárult. A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehettek részt, akik a megadott két témában több videót is beküldhetett. Idén is rengeteg videó érkezett.

A pályázatra két témában vártunk maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internet-használat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban.

Az idei pályázat is igen népszerűnek bizonyult, elindította a fiatalok fantáziáját. A Yettel és a DUE közös zsűrije a legjobb 3 helyezettet fogja kiválasztani a több tucat pályázat közül. Az értékelés szempontjai: az ötletesség, a kreativitás, és természetesen az elkészült mű minősége.

Az első három legjobb pályamű alkotóinak díjai:

  1. helyezett: 1 tablet + mobilinternet szolgáltatás 6 hónapra
  2. helyezett: 1 okostelefon + mobilinternet szolgáltatás 4 hónapra
  3. helyezett: 1 okostelefon + mobilinternet szolgáltatás 3 hónapra

A tárgynyereményeken túl a dobogósok kedvezményesen vehetnek részt a DUE 2022. évi nyári táboraiban.

Az ünnepélyes díjátadás és a pályaművek bemutatása a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2022. május 20-án, az újpesti UP Rendezvénytérben.