Sajtófesztivál: sokan voltunk

Sajtófesztivál: sokan voltunk

A 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál rekord számú látogatót fogadott 2021. szeptember 30-án az Akvárium Klubban. A programot két csatornán közvetítettük azoknak, akik nem tudtak személyesen eljönni a programra. Több mint 36 ezren tekintették meg a Média pódium programját.

A délelőtt folyamán már feszegettük az Akvárium Klub befogadó képességét. A média iránt érdeklődő fiatalok is nagyon vágytak már a személyes találkozásra, így várakozáson felül, hatalmas tömeg gyűlt össze a helyszínen.

Sokaknak kárpótlást jelentett, hogy online is követni lehetett a Sajtfeszt eseményeit, ugyanis az NMHH támogatása jóvoltából két csatornán streameltük a programot. Az egyik csatornán a Klímanap eseményeit és a Nagy Diák Tesztek döntőit követhették élőben, vagy nézhették vissza az érdeklődők.

A másik csatornán a Média pódium programjait láthatták az érdeklődők. Itt zajlott a 2021. évi Tehetségkutató Diákmédia pályázat díjátadója, a Csodák tárháza program előadásai valamint a pódiumbeszélgetések olyan médiasztárokkal, mint Ördögh Nóra tévés műsorvezető vagy Szecsó youtuber influenszer.

Az online közvetítések óriási sikert arattak: a programon résztvevő 2.500 diákmédiás mellett a két csatornán több mint 70 ezren tekintettek bele a Sajtófesztivál programjának közvetítésébe az interneten. A szervező DUE Médiahálózat igazolva látta az erőfeszítéseket, amit a programok online közvetítésére fordítottunk, és elhatározta, hogy a jövő évi Sajtfesztet – a járványhelyzettől függetlenül – mindenképpen közvetíteni fogja az interneten is.

A 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közvetítései utólag is megnézhetők:

ITT

ITT

ITT

ITT

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Sajtófesztivál: sokan voltunk

Oszd meg a Facebook-on!

Sajtófesztivál: sokan voltunk

Oszd meg a Facebook-on!

X