Szombaton kezdődnek a DUE nyári táborai

Szombaton kezdődnek a DUE nyári táborai

Szombaton kezdődnek a DUE Médiahálózat 41. nyári táborai. A táborokba idén is rengetegen jelentkeztek, ami nem is csoda, hiszen a szakmai fejlődés mellett, az év 9 legjobb napját tölthetik el a fiatalok a Balaton partján.

Szombat délután érkeznek meg az idei résztvevők a balatonkenesei Hotel Kenese Portba, ahol már egy teljesen felépített rádióstúdió és nyomda várja a fiatalokat, melyek segítségével belevethetik magukat a média világába.

A jól bevált dolgok mellett újdonságokból sem lesz hiány: idén is lesz lehetőség kipróbálni a rádiózást, az online és print újságírást, a fotózást, a kreatív videózást és persze a TV-zést, emellett ezúttal is készülnek majd a táborban rádió- és tévéműsorok is. Az idei tábort “két részre” osztottuk. Az első felében alap-, a második felében mesterképzéseket tartunk.

De nem csak Médiatábor lesz idén. A tavalyi sikereken felbuzdulva, idén is megrendezzük a szuperintenzív angoltáborunkat is. A jelentkezők egy kommunikációközpontú és élményalapú, egyáltalán nem hagyományos angol nyelvi táborban vehetnek részt. Fiatal kurzusvezetőink segítenek neked, hogy lazán és könnyedén szólalj meg angolul bármilyen helyzetben, illetve segítenek a bizonytalanságokban, mind a nyelvtan, mind a szókincs területén.

A táboraink június 25-től július 3-ig tartanak.

További információkért látogassatok el a Mediatabor.hu-ra.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Szombaton kezdődnek a DUE nyári táborai

Oszd meg a Facebook-on!

Szombaton kezdődnek a DUE nyári táborai

Oszd meg a Facebook-on!

X