Szuperintenzív angol kommunikációs tábor 2024-ben is

2024. nyarára újra meghirdetjük szuperintenzív élmény- és beszédközpontú nyelvi táborunkat a DUE Médiatábor keretében. A kiscsoportos képzésre érdemes jó előre jelentkezni – a kiscsoprtos helyek korlátozott száma miatt.

Kommunikációközpontú és élményalapú, egyáltalán nem hagyományos angol nyelvi tábort immár negyedik alkalommal hirdetjük meg, ami 2024. július 6. és 14. között lesz Balatonkenesén.

Fiatal kurzusvezetőink segítenek neked, hogy lazán és könnyedén szólalj meg angolul bármilyen helyzetben, illetve segítenek a bizonytalanságokban, mind a nyelvtan, mind a szókincs területén.

Nyelvvizsga-gyakorlatokkal készülhetsz a megmérettetésre, vagy egy külföldi ösztöndíj, cserediák-program megpályázásra is. A napi legalább 5 óra csoportos kurzust egyéni fejlesztés és önálló feladatok egészítik ki. A tábor szintfelméréssel indul, ez alapján alakítjuk ki a csoportokat.

A közvetlen tóparti Hotel Kenese Port ad otthont a 9 napos tábornak. Az angol tábor alatt biztosan nem fogsz unatkozni: az évtizedes táborszervezési gyakorlattal rendelkező DUE élményekben gazdag 9 nappá varázsolja a programot a Balaton partján. Szórakozva, kikapcsolódás közben élmény lesz az angol nyelvgyakorlás és a tanulás.

A nyelvi képzést kombináljuk médiaképzéssel is: a nyelvi kurzusok mellett részt vehetsz társ-táborunk, a DUE Médiatáborának foglalkozásain: kipróbálhatod a fotózást, videózást, online újságírást, rádiózást, vagy akár a mesterképzésekhez is csatlakozhatsz. A tábor programját természetesen sportprogramok, játékok, szabadidős foglalkozások is kiegészítik, no meg az sok angolozás között hűsölhetsz a Balatonban, melynek partján található a szállás és a foglalkozások helyszíne is.

Most kedvezményesen jelentkezhetsz a DUE Médiahálózat szuperintenzív angol nyelvi táborába és részese lehetsz az év 9 legjobb napjának! A korábbi évekhez hasonlóan, már idén elkezdődik az előjelentkezés.

A 2024-es DUE angoltábor teljes (kedvezmény nélküli) részvételi díja 155.000 Ft.

Ez tartalmazza a 9 nap szállás, teljes ellátás és a szakmai program díját.

A tábor árából egy testvér/barát jelentkezése esetén 10%, két testvér/barát jelentkezése esetén pedig 15% kedvezményt biztosítunk minden jelentkezőnek.

Jelentkezni az itt található űrlap kitöltésével lehet. Díjbekérőt küldünk a 45.000 Ft foglalóról, ennek befizetése után válik véglegessé a jelentkezés.

DUE bankszámlaszám: OTP Bank – 11714006-20288202-00000000

A részvételi díjból a fennmaradó összeget 2024. június 6-ig kell befizetni.