Szuperintenzív angol kommunikációs tábor – áprilisban early bird kedvezménnyel

Az angol nyelvtanulás kulcsfontosságú a mai világban. Az angol nyelv alapvető fontosságú a kommunikációban, az üzleti életben és a nemzetközi kapcsolatokban. A DUE szuperintenzív angoltábora egyedülálló lehetőséget kínál a fiataloknak, hogy fejlesszék nyelvtudásukat egy szórakoztató és interaktív környezetben.

A DUE szuperintenzív angoltáborának célja, hogy a résztvevők szinte belefeledkezzenek az angol nyelvbe, miközben élvezik az izgalmas és változatos programokat. A tábor programját az angol nyelv minden területén megszerzett tudás és tapasztalat fejlesztésére tervezték. A programokban nem csak a nyelvtanulás és a nyelvhasználat kerül előtérbe, hanem a gyakorlati kommunikációs készségek is.

Az angoltáborban résztvevő diákok nem csak az angol nyelvet tanulják meg, hanem életre szóló élményeket is szereznek. Ha szeretnék, hogy gyermekük nyáron fejlessze nyelvtudását, és közben értékes barátokat, fantasztikus élményeket is szerezzen, akkor ott a helyük július 15. és 23. között Balatonkenesén a DUE táborban.

Az angoltábor szakemberei által összeállított programok szórakoztatóak és interaktívak, és olyan témákra összpontosítanak, amelyeket a résztvevő diákok számára hasznosak és érdekesek. Az angoltáborban a diákok részt vehetnek kreatív írás workshopokon, szerepjátékokon, közösségi projekteken, filmszinkronizálásban és még sok más izgalmas programon, amelyek mindegyike segít az angol nyelvtudásuk javításában, elmélyítésében. A táborban gyermeke olyan fiatalokkal találkozhat, akikkel közös az érdeklődésük a média, a kommunikáció és az angol nyelv iránt.

A DUE szállást és teljes ellátást is biztosít a résztvevőknek. A helyszín a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Kenese Port. A diákok szállása kényelmes és biztonságos, az étkezések egészségesek és finomak. A szülőknek nem kell aggódniuk, hogy gyermeküknek szüksége van-e valamire, mert a DUE szervezői mindenre gondoltak.

A szuperintenzív angol nyelvi tábor ár-érték aránya is rendkívül kedvező, így kiemelkedően gazdaságos lehetőséget kínál a szülőknek. Az angoltábori díjak mérséklésére számos előnyös csomagot kínálnak, beleértve a testvérkedvezményeket és a korai regisztrációs kedvezményeket.

Ha szeretné, hogy gyermekének egyedülálló és emlékezetes élményben legyen része, és hogy az angol nyelvtudása javuljon, akkor a DUE szuperintenzív angoltáborára várjuk őt!

Ne habozzon, jelentkezzen, regisztráljon gyermekévek együtt mielőbb a DUE Médiahálózat szuperintenzív angol nyelvi táborába, és adja meg gyermekének az életre szóló élményt és az angol nyelvvel kapcsolatos tudást.

A tábor teljes részvételi díja: 149.000 Ft (9 nap szállás, teljes ellátás, oktatás és program)

Early bird kedvezmény: 2023. április 30-ig való jelentkezés esetén 10% – 134.000 Ft

Testvér/ barátkedvezmény: 1 testvér/barát esetén 10%, 2 testvér/barát esetén 15% / fő

Jelentkezni az itt található űrlap kitöltésével lehet. Díjbekérőt küldünk a 40.000 Ft foglalóról, ennek befizetése után válik véglegessé a jelentkezés.