Kérj DUE-tábort karácsonyra!

Childhood. Young girl during Christmas eve

Jobb adni, mint kapni – tartja a mondás. Mi sem gondoljuk ezt másképp, éppen ezért hoztuk el nektek az év legjobb karácsonyi ajándékát. Ha unod ez elcsépelt ajándékokat vagy nincs ötleted, akkor ezt biztos neked találtuk ki! Kérj DUE-tábort karácsonyra, hogy jövő nyáron az év legjobb 9 napját velünk és barátaiddal tölthesd a Balaton partján.

Az igazán maradandó emlékeket nem a tárgyak, hanem az élmények adják. Ezért elképzelni sem tudunk jobb karácsonyi ajándékot a DUE-tábornál, ahol felejthetetlen élményekkel, tudással és új barátokkal gazdagodhat mindenki. Azért, hogy teljes legyen az öröm, mi is kedveskedünk egy kis plusz ajándékkal.

A legjobb karácsonyi ajándék, a DUE tábor 2021. december 24-ig kedvezményesen, 80.000 forintért vásárolható meg. Ha a karácsonyfa alá szánod, díszes utalványt küldünk a megajándékozott nevére, ami kinyomtatás után átadható, a fa alá helyezhető.

A programnak a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Kenese Port ad otthont, ahol 3-5 fős fürdőszobás szobákkal várunk, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora). A karácsonyi akciós ár mindent tartalmaz, kivéve az oda- és a hazautazás költségét.

2022-ben az alábbi tematikus DUE-táborokba várunk mindenkit, akit érdekel a média világa:

DUE újságíró és blogger tábor

DUE podcaster és rádiós tábor

DUE videós, youtuber és tiktoker tábor

DUE fotós tábor

A tematikus táborokat egy időpontban, egymással párhuzamosan tartjuk meg. A résztvevők az alapképzés után szabadon választhatnak a táborok második felében induló mesterképzések közül.

Jelentkezni 25.000 Ft foglaló befizetésével, és a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

A részvételi díjból a fennmaradó összeget 2022. június 6-ig kell befizetni.

A DUE-tábort karácsonyra ide kattintva – a résztvevő adatainak megadásával – lehet megrendelni.