Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A tudósok köztünk élnek az idei Sajtófesztiválon is!

A tudósok köztünk élnek az idei Sajtófesztiválon is!A tavaly rengeteg érdeklődőt csalogató tudományos programunk idén is folytatódik! A TUDOMÁNYOK TÁRHÁZA izgalmas programokat kínál a látogatóknak. A tudósok köztünk élnek és ezt meg is mutatjuk nektek május 11-én a DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján!

Electric Boogie bemutató a Sajtófesztiválon!

Electric Boogie bemutató a Sajtófesztiválon!A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának fellépőjeként üdvözölhetjük Kollár Steve háromszoros Electric Boogie világ- és Európa bajnokot. Steve sokak számára ismerős lehet, hiszen világhírű sztár volt-ami a szakmáját illeti.

MR-re és amarra - Tudós csajok beszámoló

MR-re és amarra - Tudós csajok beszámolóErdősi Bogi és társai a Tudós csajok program keretein belül részt vettek egy laborlátogatáson az MTA TTK Agyi Képalkotó Központjában. És, hogy mit is csináltak ott a csajok? Egyáltalán mi az az MR? Bogi színes és érdekes beszámolója tisztáz egy-két dolgot!

A zsűri értékeli a pályamunkákat

A zsűri értékeli a pályamunkákatA DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatára idén is több száz pályázat érkezett. A DUE szakmai zsűrije már megkezdte a beérkezett pályázatok értékelését. Április végén az eredményhirdetés részleteiről minden pályázó tájékoztató levelet kap a pályázatbeadásnál megadott értesítési e-mail címre.

Biztosítsd be helyedet, vedd meg most belépődet a Sajtófesztiválra!

Biztosítsd be helyedet, vedd meg most belépődet a Sajtófesztiválra!Minden évben a DUE megrendezi az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját, melynek keretein belül nemcsak vloggerek, médiaszemélyiségek, színészek, műsorvezetők és sportolók, hanem a természettudományok neves képviselői is ott lesznek velünk. Érdekes aktivitások és szórakoztató programok a láthatáron!

DUE Rádió – Okosan a pénzzel

DUE Rádió – Okosan a pénzzelPénzügyek kreatívan? Miért is ne?! Irány Miskolc, irány a Fintelligence! Becslések szerint 200 ezer diák bevonásával zajlott le március elején az idei Pénz7, vagyis a Pénzügyi és Vállalkozói Témahét.

Lezárult a NE DŐLJ BE! teszt online fordulója

Lezárult a NE DŐLJ BE! teszt online fordulójaKimagasló érdeklődés mellett zárult a NE DŐLJ BE! Bűnmegelőzési Teszt 2018. január 22. – 2018. április 15. online szakasza.

Időjárás? Ne a békát kérdezzük! - Tudós csajok beszámoló

Időjárás? Ne a békát kérdezzük! - Tudós csajok beszámolóPáli Emese Kincső a Tudós csajok Koplex Tehetséggondozó Program egyik résztvevője az Országos Meteorológiai Szolgálatnál tett látogatásról mesél. A tudóskák a MET falait döngették információkra, érdekességekre kiéhezve. FIGYELEM! Kincset érő beszámoló következik!

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. március

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. márciusBankkártya, paypass, mobilfizetés. Mindössze néhány olyan kifejezés, amely szinte észrevétlenül épül be hétköznapi beszédünkbe, hiszen a pénzügy világa is halad a korral.

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. február

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. februárFényképező: pipa! Fogkefe: pipa! Papucs: pipa! Indulásra készen! Vagy mégsem?! Hosszabb utazásra való felkészüléskor gyakorta kifelejtünk a poggyászból ezt-azt, van azonban egy olyan kellék, melynek meglétéről síelés vagy nyaralás előtt mindenképpen célszerű megbizonyosodnunk.

Még a héten kitöltheted a Kresz-tesztet

Még a héten kitöltheted a Kresz-tesztetÁprilis 22-én zárul a Generali Nagy Diák Kresz-teszt – regisztrálj, tölts és nyerj! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítvány vagy egy robogó.

FELHÍVÁS! - Legyen április 30-a a Magyar Film Napja!

FELHÍVÁS! - Legyen április 30-a a Magyar Film Napja!A magyar filmművészet megszületése óta eltelt közel 120 év minden időszakában nagy számmal voltak jelen olyan kiemelkedő tehetségű filmalkotók, akik hazai vagy külföldi pályájuk során világhírűvé tették a magyar filmet.

Első 1 2 3 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság