Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nézd meg 2019-es Filmteszt összefoglaló videóját!

Nézd meg 2019-es Filmteszt összefoglaló videóját!A DUE és Nemzeti Magyar Filmalap partnerségével idén több mint 18 ezren töltötték ki a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kvízt. Nézd meg milyen volt a hangulat a döntőn!

Önkéntesség és pénzügyek

Önkéntesség és pénzügyekAz önkéntesség nem áll távol a pénzügyektől sem! A Pénz7 előadói is önkéntesek és rengeteg hasznos dologról meséltek.

Versenykultúra élőben

Versenykultúra élőbenBevásárlókosár címmel tavaly december óta találkozhattok a DUE Tallózó versenykultúrával foglalkozó mellékletével, és hallgathatjátok a DUE Rádió műsorát. A tanév végére a sorozat is lezárult, azonban a Sajtófesztiválon még személyes élményeket is szerezhettek.

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági SajtófesztiválÜtős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat 2019-ben 26. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, ezúttal az Akvárium Klubban.

Közlekedési vetélkedőre fel!

Közlekedési vetélkedőre fel!Számos olyan pályázat, teszt áll rendelkezésére azoknak, akik próbára akarják tenni a tudásukat!

A Bűnmegelőzési Teszt egyik témája

A Bűnmegelőzési Teszt egyik témája Ebben a cikkben sok olyan fogalommal talákozhattok, ami a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2.-ben is szerepel!

„Azt csak neki küldtem”. De van screenshot!

„Azt csak neki küldtem”. De van screenshot!Biztos mindenki járt már, úgy, hogy egy másnak írt üzenetet visszalátott egy másik cimborájától. Ez a fránya screenshot….

„Bitfaragó” diákok – országos programozási verseny a Pannon Egyetemen

„Bitfaragó” diákok – országos programozási verseny a Pannon EgyetemenA veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara folyamatos és szoros kapcsolatot ápol az ország középiskoláival, ezzel is elősegítve a műszaki és a természettudományos területek népszerűsítését.

Hogyan jutok el a Sajtófesztiválra?

Hogyan jutok el a Sajtófesztiválra?Budapesten nem egyszerű tájékozódni, de nem szeretnénk, hogy bármiről is lemaradj ami a Sajtófesztiválon történik, ezért adunk egy kis segítséget!

Gőzerővel szervezzük az idei Médiatábort

Gőzerővel szervezzük az idei MédiatábortAz Év 10 legjobb napja, azaz a DUE 2019. évi nyári médiatábora július 12 és 21 között lesz Balatonszárszón. Már javában zajlanak az előkészületek, és fogynak a szabad helyek is a táborban.

Sofőr és a felelősség

Sofőr és a felelősségAz elmúlt 20 év során felére csökkent a közlekedési balesetek halálos áldozatainak száma, azonban az elmúlt évi adatok alapján még mindig 600 felett van a tragédiák száma. Mit tehetünk a biztonságunkért, erről mesélt nekünk dr. Berzai Zsolt rendőr alezredes.

Randi a neten

Randi a netenAz internet mindennapjaink részévé vált, ami nélkül nem tudunk Létezni. Nem is akarunk, mert hozzászoktunk, hogy kényelmesen elintézhetünk bármit: megírhatjuk a házinkat, vásárolhatunk, A közösségi oldalakon tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal, na meg persze ismerkedhetünk.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 179 180 181 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság