Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE KGB a Csillagvirág Klinkán

DUE KGB a Csillagvirág KlinkánA DUE Kulissza Gerilla Brigád novemberben a Jóban Rosszban forgatására visz el téged. Megnézheted, hogy dolgozik a stáb, találkozhatsz a szereplőkkel, és körülnézhetsz a stúdióban. Élőben láthatod azokat a helyiségeket, amik nap mint nap feltűnnek a SuperTV2 képernyőjén.

Rosszat rendeltem, most mi legyen?

Rosszat rendeltem, most mi legyen? Folytatjuk tematikus cikksorozatunkat, amiben a megfelelő internetes vásárlásról adunk hasznos tanácsokat. Az egyik legfontosabb pedig a linkre kattintva el is érhető, ami nem más, mint a 14 napos elállás!

Fiataloknak is bemutatkozik a BKIK

Fiataloknak is bemutatkozik a BKIKIdén 168 éves a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). Az évfordulót egy történelmi visszatekintést nyújtó konferencia is színesíti, amelyre a DUE-tagokat is várják.

A kényelem bűvöletében

A kényelem bűvöletébenElsőként érdemes tisztáznunk, mit is nevezünk online vásárlásnak. Legtöbben azonnal rávágják, hogy termékvásárlásról van szó, amit végül a kezünkbe vehetünk, de manapság ugyanígy szolgáltatásokat – legyen az zene, előfizetés, utazás vagy éppen biztosítás – is fizethetünk a neten.

Sok kicsi sokra megy!

Sok kicsi sokra megy!Idén is megkaptuk a NAV-tól a jó hírt, miszerint a személyi jövedelemadójuk felajánlható egy százalékával többen is a DUE-nak szavaztak bizalmat. Ez az összeg az elmúlt évekhez képest jelentősen megnövekedett, régi és újabb támogatóinknak ez úton is nagyon köszönjük!

DUE Klub és Kult egyszerre

DUE Klub és Kult egyszerreSzezont nyitunk a programok terén is! Október első szombatján egyszerre kettőt is, hiszen a a DUE Klub és DUE Klut egyszerre jelentkezik!

Új időszámítás a divatban

Új időszámítás a divatbanÚj évszak következik, és bár a legtöbben visszavágyódnak a nyárba, ugyanakkor lehetünk vidámak és színesek ebben az időszakban is. Életmód és divattippek következnek az ügyeletes divatmágusainktól!

Ki felel a DUE Tallózóért?

Ki felel a DUE Tallózóért?Egyszerre komoly újságíró, felelősség teljes csoportvezető, partik állandó hangulatfelelőse és a DUE Tallózó főszerkesztője. Na, de kit értünk Berei Dániel alatt?

Idén is keressük a tehetségeket!

Idén is keressük a tehetségeket!DUE Médiahálózat 29. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év

Újra elérhető a Netbiztos pályázat!

Újra elérhető a Netbiztos pályázat!Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

Ihos Iringó a DUE Iroda fedélzetén!

Ihos Iringó a DUE Iroda fedélzetén!A szeptember sok-sok változással indul a DUE életében is. Folyamatosan bemutatjuk nektek az újakat, és a kevésbé újakat. Köszöntsétek a DUE Rádió új főszerkesztőjét, aki egyben az irodát is menedzseli majd. Üdv a fedélzeten Iringó!

A mágikus „Merre tovább?”

A mágikus „Merre tovább?”Nem tudod, hogy merre tovább? A DUE Tallózó segít! Egészen februárig látunk el hasznos tippekkel a továbbtanulással kapcsolatban. A tematikus rovatban egyetemek, szakképző központok és OKJ bizonyítványt adó intézmények mutatkoznak be, az újságíróink pedig hasznos tippeket adnak!

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 162 163 164 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság