Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mi is az a THM?

Mi is az a THM?Sokan nem tudják, de mégis fontos ez a mozaikszó!

Fintelligence Központ nyílt Pécsett

Fintelligence Központ nyílt PécsettÚjabb Fintelligence Pénzügyi Oktatási Centrum nyílt november 8-án, ezúttal a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Karácsonyozz velünk!

Karácsonyozz velünk!Ha december, akkor DUE Karácsony, ami idén sem maradhat el. Nem kevés programmal készülnek a szervezők, hiszen lesz két díjkiosztó, meglepetés vendégek, és végérvényben egy kicsit visszatekintünk az előző évre. Idén a közös ünneplés mellett és az est egy DUE Klubbal egészül ki.

A megelőzés, a felkészülés, a felelősség és a tudatosság

A megelőzés, a felkészülés, a felelősség és a tudatosságA látni és látszódni kampány fókuszában a a közös és felelősségteljes közlekedés áll,melynek lényege: minden apró részletre való odafigyelés.

Mit tegyünk az autónkkal, hogy ne okozzunk balesetet?

Mit tegyünk az autónkkal, hogy ne okozzunk balesetet?Ennek van egy szentháromsága: Folyamatosan vizsgálni és ellenőrizni kell a gépjárművet. Rendszeresen el kell vinni ellenőriztetni. És a végén pedig: folyamatosan vizsgálni és ellenőrizni kell a gépjárművet.

Mit ellenőriznek a látni és látszani kampány során?

Mit ellenőriznek a látni és látszani kampány során?Rövidlátás (myopia) esetén a közeli tárgyak jól láthatók, a távoli dolgok, alakok körvonalai azonban elmosódottak, homályosak. De van megoldás!

A szemüveg nem ciki, szuper kiegészítő!

A szemüveg nem ciki, szuper kiegészítő!A rossz látásnak egyértelmű jele, ha sokat hunyorogsz, vagy úgy érzed, elmosódnak a dolgok a távolban. A gyakori fejfájás szintén utalhat szemproblémára.

A vezetés első lépése a jó látás

A vezetés első lépése a jó látásMagyar optikusok ajánlásával a rossz látás nem csupán annyit jelent, hogy nehezen olvassuk el a táblára írt szavakat, vagy nem ismerjük fel a barátainkat távolról: Sokszor baleset okozója is a megfelelő szemüveg hiánya.

Megrázó valóság

Megrázó valóságVan Szolnokon egy különleges lánycsoport, akik 2016-ban hatalmas feltűnést Keltettek a tv2 „kismenők” című műsorában. A 22 tehetséges tizenéves lány azóta sem Pihen, műsoraik pedig fontos tartalmat hordoznak.

A bankok is védenek a pénzmosás ellen

A bankok is védenek a pénzmosás ellenFölöslegesnek tartod a banki adminisztrációt? Pedig érted van!

Közös együttműködés

Közös együttműködésFolytatjuk az Okosan a pénzzel rovatunkat és nemzetközi vizekre evezünk, mégis úgy, hogy a pénzmosás témakörében.

Mi is az a pénzmosás?

Mi is az a pénzmosás?Honnan ered a pénzmosás? Ki volt az első ember, aki ezt "nyíltan" felvállalta? Egyáltalán ez csak a filmekben van? Hát nem. Az Okosan a pénzzel rovat, novemberi témája következik!

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 167 168 169 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság