Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Játék segít abban, hogy ne csapjanak be a reklámok

Játék segít abban, hogy ne csapjanak be a reklámokÚjabb tesztet indítunk! A Nagy Diák Versenykultúra Teszt immár második alkalommal veszi kezdetét, a téma pedig a gazdaság, a verseny, a reklámok és a fogyasztói tudatosság.

Játék közben tanulhatsz a pénzügyekről

Játék közben tanulhatsz a pénzügyekrőlSzeretnél sok pénzt keresni? Ha van megtakarításod, jól befektetni? Jól jönne néhány tipp, hogyan tegyél félre hatékonyan? Akkor töltsd ki a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet, melyben benne van az összes hasznos kérdés és válasz ahhoz, hogy tudatos pénzügyi döntéseket hozhass.

Okos eszközök, hasznos videók és hírek a Médiatalálkozón

Okos eszközök, hasznos videók és hírek a MédiatalálkozónHasznos, vagy veszélyes az okostelefon? Biztonságossá tehetjük-e a közösségi médiát? Milyen egy jó vlog? Hogy készül a hírad? Ezekre a kérdésekre adott választ a DUE Médiahálózat és a Táska Rádió székesfehérvári médianapja október 18-án.

Lejár a tagságod! Hosszabbíts!

Lejár a tagságod! Hosszabbíts!Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, eddig kell a tagságot és a sajtóigazolvány érvényességét megújítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket! A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

Pénteken médianap Székesfehérváron – részletes program

Pénteken médianap Székesfehérváron – részletes programSzínes programmal készülünk a pénteki médianapra. Ott kell lenni.

Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki!

Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki!A SzakMázz! kiállítást idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a HUNGEXPO-n. A népszerű, interaktív bemutatókkal szinesített rendezvényen a fiatalok csaknem száz szakmával ismerkedhettek meg testközelből.

30 éves a DUE - ünnepi találkozások

30 éves a DUE - ünnepi találkozásokHárom évtizede működik az ország legnagyobb újságíró szervezete, ennek örömére találkozunk november 16-án.

Filmeket támogatott és díjazott a Richter Gedeon

Filmeket támogatott és díjazott a Richter GedeonBemutatta a Richter Gedenon Nyrt. a pályázatára beérkezett legjobb kisfilmeket.

Drive Me, Baby! Nők a volán mögött

Drive Me, Baby! Nők a volán mögöttA nők autóvezetéséről – képességéről és tudásáról – megannyi vicc, megjegyzés, társasági tréfa szól. Mindez már akkor letöri az önbizalmunkat, mikor csak a hátsó- vagy az anyósülésen veszünk részt a közlekedésben.

Ismét médianap

Ismét médianapSzékesfehérvár ad otthon az első idei médianapnak október 18-án.

Vége a készpénz hódításának?

Vége a készpénz hódításának?Egyre népszerűbb a bankkártyás és mobilos fizetés a fiatalok körében

Vigyázz…, hogy sose érjen baj!

Vigyázz…, hogy sose érjen baj!Létezik egy remek illusztrált színes könyvsorozat, amely gyerekeknek, fiataloknak szól. A könyvek az ORFK támogatásával, Nógrádi Gábor író tolmácsolásában a hétköznapi veszélyekre és azok elkerülésére hívja fel a fiatal korosztály figyelmét humoros, hétköznapi stílusban.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság