Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Randi a neten

Randi a netenAz internet mindennapjaink részévé vált, ami nélkül nem tudunk Létezni. Nem is akarunk, mert hozzászoktunk, hogy kényelmesen elintézhetünk bármit: megírhatjuk a házinkat, vásárolhatunk, A közösségi oldalakon tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal, na meg persze ismerkedhetünk.

Czikkely Márton a 39. Médiatábor élén!

Czikkely Márton a 39. Médiatábor élén!A Magyar Sajtó napján felfedtük, kik lesznek a 39. DUE Médiatábor vezetői. Ahogy láthattátok, idén új táborvezető debütál Czikkely Márton személyében. Ebben a czikkben (:P) saját magával beszélget, hogy bemutatkozzon és megtudhassuk milyen elképzelései vannak az idei táborról. Innen átveszem a szót,

Magyarország kulturális örökségei

Magyarország kulturális örökségeiNem tudod mi hungarikum és mi az? Itt egy kis összefoglaló számos érdekességgel!

Bejelentették a Richter Anna díj győzteseit

Bejelentették a Richter Anna díj győzteseitA Richter Anna Díj március 8-án megrendezett díjátadó rendezvényén jelentették be azt az öt nyertes csapatot, amelyek összesen 20 millió forint támogatást kaptak innovatív projektjeik megvalósítására.

5 érdekesség, ami 100% magyar

5 érdekesség, ami 100% magyarMagyar kozmetikumra esküszik Jackie Chan? Tudósaink valójában a Marsról érkezett bevándorlók? Magyar gyógyvíz keltette új életre a római császárt? Meghökkentő dolgok, de igazak, és egy miniképpen közös bennük, valamilyen módon kapcsolódnak a hungarikumokhoz.

Tégy te is az egészségedért!

Tégy te is az egészségedért!Az ember legnagyobb kincse az egészsége, mégsem becsüli. Simon Gergellyel a Greenpeace Magyarország regionális vegyi anyag szakértőjével jártunk utána ennek a problémának!

A Föld és az ember: Ki a tettes és a ki az áldozat?

A Föld és az ember: Ki a tettes és a ki az áldozat?Köd a nagyváros felett, szelektív tárolók mellé halmozott hulladék és szemét, arcunkba csapó füst. A föld állapotáról, hajlamosak vagyunk átsiklani felette, legyintéssel elhessenteni a katasztrófahelyzetet. Pedig mi is tehetünk azért, hogy a bolygónk biztonságosabb legyen, mi pedig egészségesebbek.

A lelki egészség az első

A lelki egészség az elsőA tinédzserek lelke sokszor kiszámíthatatlan. Tizenéveskor a legnehezebb és egyben legszebb ugyanakkor a tinédzserek lelke sokszor kiszámíthatatlan. A digitális korban vajon mit jelent a lelki egészség és a jó életminőség? Ennek járunk utána.

Pénzügyes Helpdesk: Pénztárca és bolygókímélő ötletek

Pénzügyes Helpdesk: Pénztárca és bolygókímélő ötletekTudtad, hogy körültekintő vásárlással nem csak saját magadat tudod megvédeni attól, hogy rászedjenek, de a bolygóra is vigyázol – a pénztárcádról már nem is beszélve? Tippek a Nagy Diák Pénzügyes Teszt kitöltéséhez!

Filmteszt Helpdesk: Brazilok

Filmteszt Helpdesk: BrazilokA film elején az Egerhez közeli Noszvaj barlanglakásait látjuk. Itt, elég nagy nyomorban, még ma is élnek romák, földpadlós kunyhókban. Bár a barlanglakások többsége ma már látványosság.

DUE pályázatok - meghosszabbítva: március 31.

DUE pályázatok - meghosszabbítva: március 31.A nagy érdeklődésre és a március 15-i hosszú hétvégére tekintettel a DUE MEGHOSSZABBÍTOTTA az aktuális pályázatok beadási határidejét. Pályázataidat MÁRCIUS 31-ig fogadjuk a DUE pályázatbeadó felületén

Pénzügyes Helpdesk: Kártyás fizetés

Pénzügyes Helpdesk: Kártyás fizetésLehúzza a zsebedet a sok fémpénz? A Pénzügyminisztérium (a Mastercard Magyarországi Képviselete és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésével) az új tanévben egy nemzetközi szinten egyedülálló projektben vesz részt, amellyel az iskolai készpénzforgalom csökkentését kívánják elérni.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 174 175 176 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság