Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Családi körben vezetik műsorukat Rókusfalvyék

Családi körben vezetik műsorukat RókusfalvyékRókusfalvy Pállal és lányával, Lilivel nyílt meg a DUE Sajtófesztiváljának Nagy Hall-beli programja. A borász-műsorvezetővel és lányával, aki szintén a köztelevízió munkatársa, Lami Krisztofer beszélgetett.

Nevetés és TV- Beke Dani és Kovács András Péter a Média pódiumon

Nevetés és TV- Beke Dani és Kovács András Péter a Média pódiumonA 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon megrendezett Média pódium vendégei Kovács András Péter (KAP) humorista és Beke Dani a Comedy Central munkatársa.

Újrahasznos a decemberi DUE Rádióban!

Újrahasznos a decemberi DUE Rádióban!Hova kerül a fémhulladék? Mi készítenek a használt alumíniumból? Mit kell csinálnotok elromlott számítógépetekkel, vagy laptopotokkal? Milyen károkat okozhat egy eldobott akkumulátor? Az Újrahasznos mai adásában ezekre a kérdésekre kaptok választ.

GYIK a táborhoz, avagy hogyan lehetek táborozó?

GYIK a táborhoz, avagy hogyan lehetek táborozó?Szeretnél táborozni, de nem tudod mi kell hozzá? Rengeteg kérdésed van, de nem találod a választ? Összeszedtünk minden infót, amit a 39. DUE médiatáborról tudni érdemes és kell!

”Bejössz! Mutatsz többet is?”

”Bejössz! Mutatsz többet is?”Érkezik az üzenet a Say No! (Mondj nemet! – a szerk.) elnevezésű, az Europol által támogatott nemzetközi kampány kisfilmjében, mely a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen jött létre. 2019. március.

Újrahasznos a decemberi DUE Rádióban!

Újrahasznos a decemberi DUE Rádióban!Mi történik az üveggel és a műanyaggal az újrahasznosítás során? Miket dobhattok be a szelektív kukába? Egy eldobott sörösüveg, vagy egy pet-palack veszélyesebb a környezetre? Az Újrahasznos mai adásában ezekre a kérdésekre kaptok választ.

Éld át újra Pénzügyes Teszt döntőjét!

Éld át újra Pénzügyes Teszt döntőjét!Jártál már a Pénzügyminisztérium termében? Esteleg ott voltál a Nagy Diák Pénzügyes Teszt döntőjén és felelevenítenéd a hangulatát? Elkészült az aftermovie, nézd meg!

Már csak 4 szabad hely van a Médiatáborban!!

Már csak 4 szabad hely van a Médiatáborban!!Itt a tanév vége, sokan még most kapnak észbe a nyári programjaikkal kapcsolatban. Nem árt igyekezni, mert az idei Médiatáborra rövidesen kitesszük a MEGTELT táblát.

Újrahasznos a novemberi DUE Rádióban!

Újrahasznos a novemberi DUE Rádióban!Miért tanácsos külön gyűjteni a papírszemetet? Mi történik velük az újrahasznosítás során? Miket dobhattok be a szelektív kukába? Hova kerül vajon a tejesdoboz és a pizzásdoboz? Az Újrahasznos mai adásában ezekre a kérdésekre kaptok választ.

Elkészült a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt event videója!

Elkészült a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt event videója!Médiahálózat és a BM összefogásának köszönhetően évről évre egyre több fiatal kap hasznos információkat, szerez új ismereteket a bűnmegelőzésről. Elkészült az esemény aftermovie-ja, éljük át újra

Újrahasznos a novemberi DUE Rádióban!

Újrahasznos a novemberi DUE Rádióban!Mi a szelektív hulladékgyűjtés? Hogyan zajlik az újrahasznosítás? Hova kerül az elkülönített szemét? Csupán egy ember is tud azért tenni, hogy csökkenjen a környezetszennyezés? Miért fontos rátok is nézve bolygónk védelme? Az Újrahasznos novemberi adásában ezekre a kérdésekre kaptok választ.

Generali Nagy Diák Kresz-teszt aftermovie

Generali Nagy Diák Kresz-teszt aftermovieFeleleveníthetjük a Generali Nagy Diák Kresz-teszt 3. kvíz hangulatát, hiszen elkészült az esemény videó!

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság