Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Laborélet Szegeden

Laborélet SzegedenGondolnád, hogy a trójai faló elvét a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban is használják? A Tudós Csajok csoportja nemrég ide látogatott, ahol Mészáros Mária, egyetemi PhD-hallgató előadást tartott nekik az agyi betegségek kezelése érdekében fejlesztett gyógyszerhordozó nanopartikulumok létrehozása.

Véget ért a 39, de már készülünk a 40-re!

Véget ért a 39, de már készülünk a 40-re!Rengeteg munkával töltött óra, korán kelés vagy le sem fekvés, számos program, tudás bővítés és mustra után véget ért az év legjobb 10 napja. Boldogság, sírás és várakozás a 40-re. Ez volt jellemző a 39. Médiatábor utolsó napjára.

Fenntartható fesztiválozás

Fenntartható fesztiválozásAz idei Sziget fesztivál továbbra is különös figyelmet fordít a környezetvédelemre, illetve a Green Sziget Center program helyszínén a klíma start-upok világába nyerhetnek betekintést a látogatók.

Mutass be egy uniós finanszírozású projektet- Szelfizz! Írj! Pályázz! Nyerj!

 Mutass be egy uniós finanszírozású projektet- Szelfizz! Írj! Pályázz! Nyerj!Az aktuális uniós fejlesztési ciklus (2014-2020) végéhez közeledve az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága pályázatot hirdet a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alkalmából.

Készülnek a produktumok

Készülnek a produktumokHétfőn is folyik a munka táborban. Az esti programokon kívül folyamatosan készülnek 6 csoport produktumai.

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!A 39. Médiatábornak ezúttal is a balatonszárszói Lepkeház ad otthont. A idei tábor számos újításon is átesett.Az idei tábor július 12-én kezdődött és egészen 21-ig tart majd.

DeShame projekt a Kék Vonalnál

DeShame projekt a Kék VonalnálA Kék Vonal projektje sokat segít az online bullying elszenvedőinek, és a segítőknek is. 2019. május, DUE Online.

Mire figyelj az adatvédelmi beállításaidnál?

Mire figyelj az adatvédelmi beállításaidnál?Az adatvédelmi beállításaink az online jelenlét alfái. A közösségi médiában, a keresőszolgáltatásokban, de még magukon az eszközeinken is fontos, hogy alaposan és tüzetesen végignézzük a lehetőségeket, és kiválasszuk mindenből a legbiztonságosabbat. 2019. február, DUE Online.

Ha ismerős a zaklató

Ha ismerős a zaklatóAhogy a DUE Tallózó hasábjain is írtuk, nehezebb a helyzet, ha a való életben is rendszeresen találkozik az áldozat és a zaklató, hiszen az internet csak az egyik színtere az inzultálásnak. 2018. december, DUE Online.

Káros tartalmak a hálón

Káros tartalmak a hálónGyakran előfordul, hogy olyan tartalommal találkozol a világhálón, amit nem is akartál látni. Egy felugró ablak, egy kíváncsi kattintás, és akár álmatlan éjszakákat okozhatnak a látottak. 2018. október, DUE Online.

10 tuti tipp kamuoldalak ellen

10 tuti tipp kamuoldalak ellenAz „évszázad felfedezései” általában kamuk, jól, vagy kevéssé jól megkomponált átverések. És hogy mi a célja ezzel azoknak, akik ezeket a „cikkeket” írják, és az oldalaknak, ahol megjelennek? 2018. szeptember, DUE Online.

Ne dőlj be! a májusi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a májusi DUE RádióbanHa az internetet választjuk ismerkedési formának, az nem baj, de érdemes egy két dologra odafigyelni. Egyrészt nem tudhatod, ki ül a másik oldalon. Persze ez nem azt jelenti, hogy el kell kerülni ezt az ismerkedési formát, csak érdemes körültekintőnek és óvatosnak lenni.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság