DUE – biztos pont 2023-ban is

DUE – biztos pont 2023-ban is

Az életben vannak fontos dolgok és szükségesek a kiszámítható, stabil pontok. A család, a barátok, a munkahely adta biztonság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy teljes életet tudjunk élni, hiszen ezek adják meg azt a biztonságot, amelyektől teljes lehet minden napunk.

Szükséges, elengedhetetlen dolgok ezek.

Bízhatunk benne, hogy a család melege, a barátok ragaszkodása, a munka támasza mindenkinek adott, de talán a DUE is beleillik ebbe a képbe. 1989 óta íródó egyesületi történetünk legfontosabb ismérve a kiszámíthatóság. Minden tagunk tudhatja, hogy mikor írjuk ki a tehetségkutató pályázatot, mikor lesz a sajtófesztivál, mikor tartjuk a médiatábort, milyen teszteket indítunk. Lehet velünk számolni és tervezni, mert immár 33 éve folyamatosan létezünk, ott vagyunk a családok, a barátok, a munka mellett. Igazi közösségként, összetartó társaságként dolgozunk folyamatosan a tehetségekért és a barátságokért.

2022 végén, amikor a világ tele van bizonytalanságokkal és átalakulással úgy kell tekintenünk erre, mint egy igazi kincsre. Az élet és a minket körülvevő világ csupa változás és a DUE sem kivétel, hiszen folyamatosan megújul. Emlékezhetünk még a kilencvenes évek elejére, amikor kazettát küldtünk az iskoláknak, aztán CD lemez lett az új adathordozó, most pedig már felhőből tölthetőek le a hanganyagok. Vagy ott volt a DUE Hírek című kis, fekete-fehér lap, ami előbb színt kapott, majd méretet váltott, végül pedig beleolvadt a DUE Tallózóba, amely jelenleg szinte az egyetlen ifjúságnak szóló nyomtatott magazin. A táborokban már nem tárcsás magnón vágunk, hanem számítógépen. Az újságok már nem stencilképen készülnek, hanem fénymásolóval vagy nyomdában.

Változások sora, amelyek mögött a stabilitás, vagyis a DUE áll.

2023-ban is ezt tudjuk ígérni. Kiszámíthatatlan, hogy mi lesz körülöttünk, hiszen a világ jelentős problémákkal küzd, de az biztos, hogy az új esztendőben is lesz DUE. Pályázat, sajtófesztivál, tábor, tesztek – ugyanúgy ahogy az elmúlt évtizedekben. Ez a stabilitás, amit mi tudunk és akarunk is adni azoknak, akik megtisztelnek minket a bizalmukkal és részei akarnak lenni annak a közösségnek, amely már hosszú idő óta működik.

Várunk mindenkit 2023-ban a rendezvényeken és arra biztatunk mindenkit, hogy vegyen részt a pályázatokon és a teszteken, vagyis tartozzon az ország egyik legrégebbi és legstabilabb közösségéhez!

Az egyesület vezetésének nevében ezzel kívánok mindenkinek boldog új esztendőt.

Kecskés István

elnök

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

DUE – biztos pont 2023-ban is

Oszd meg a Facebook-on!

DUE – biztos pont 2023-ban is

Oszd meg a Facebook-on!