Pótközgyűlést tartott a DUE 2019

Pótközgyűlést tartott a DUE 2019

A közgyűlést Tomszer Miklós jogász vezette le. Megállapította, hogy mivel az eredeti időpontban és helyszínre meghirdetett közgyűlésen (2019. május . 1.00 DUE-iroda) nem jelent meg a tagság fele, így a május 11-i közgyűlés a résztvevő tagok létszámától függetlenül érvényes.Az egyesület elnöksége pótközgyűlést hívott össze 2019. május 28-án 18 órára az Akvárium Klubban. A közgyűlés a résztvevők számától függetlenül érvényes és eredményes volt.

A közgyűlést Dr. Tomszer Miklós jogász, a DUE alapító elnöke vezette. A közgyűlés elején megválasztották a jegyzőkönyv vezetőt, Ihos Iringót, hitelesítőnek Kobl G. Adriennt és Kovács Orsolyát.

A napirendi pontok közül elsőként az éves szakmai beszámolót, a pénzügyi beszámolót és a közhasznúsági jelentést ismerhették meg a résztvevők. Ezeket a közgyűlés egyhangúan, ellenszavazat nélkül fogadta el.

Megújult a 2019-es DUE Médiatábor táborvezetője. Czikkely Márton vezeti a 39. DUE Kommunikációs és Médiaszaktáborát. Ezt a jelenlévők egyhangúan megszavazták.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Pótközgyűlést tartott a DUE 2019

Oszd meg a Facebook-on!

Pótközgyűlést tartott a DUE 2019

Oszd meg a Facebook-on!

X