2021-ben is átadtuk az Ifjúsági Sajtódíjat

2021-ben is átadtuk az Ifjúsági Sajtódíjat

Az Ifjúsági Sajtódíjat 1997-ben Dr. Balázs Géza és dr. Szayly József, a DUE alelnökei alapították. Azóta minden évben egy tehetséges, reménybeli médiás fiatal kapja meg ezt az elismerést. Közülük már többen bizonyították a nagy médiában, hogy érdemesek voltak erre a díjra. Ifjúsági Sajtódíjas többek között Lazári Fanni, aki a Hamu és gyémánt munkatársa is volt, vagy S. Takács András, aki azóta On the spot televíziós produkció riportereként és producereként lett közismert, vagy Sóki Tamás, sajtófotó-díjas fotós.

2021. Ifjúsági Sajtódíjasa: Molnár Fanni

A 2021 évi Ifjúsági Sajtódíjas a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem diákja. Zenekritikus, ez manapság ritkaság. A nyomtatott és online média számára egyaránt ír koncert-, opera- és lemezkritikákat, interjúkat, riportokat, műismertetőket és tudósítást. Rangos helyeken publikál. Szerkesztőként és cikkíróként egyaránt arra törekszik, hogy a klasszikus zenei témák mellett a gondos magyar nyelvhasználat, a stílus és a fogalmazásmód iránt is érzékenyebbé tegye olvasóit.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

2021-ben is átadtuk az Ifjúsági Sajtódíjat

Oszd meg a Facebook-on!

2021-ben is átadtuk az Ifjúsági Sajtódíjat

Oszd meg a Facebook-on!

X