Már lehet jegyet venni az idei Sajtófesztiválra

Már lehet jegyet venni az idei Sajtófesztiválra

Az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló szakmai és kulturális programját, a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2021. szeptember 30-án rendezi meg a DUE Médiahálózat. A rendezvényt pandémia pozitív változása és a korlátozások feloldása miatt immár létszámkorlátozás nélkülire tervezzük.

A 2021-es Sajtófesztivált a környezettudatosság jegyében rendezzük meg. Az egésznapos programban egy Klímanap keretében a környezetvédelemé és a takarékosságé a főszerep. A résztvevő diákok így nem csak az újságíró szakma legjobbjaival, hanem neves és elismert magyar szakemberekkel és tudósokkal is találkozhatnak, akiknek személyesen is feltehetik a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket.

Az idei Sajtófesztivál két vetélkedő döntőjének is helyt ad. Együtt szurkolhatunk a Nagy Diák Klímateszt és a Nagy Diák KRESZ-teszt döntőseinek, akik a színpadi kvízjátékban mérhetik össze tudásukat, értékes nyereményekért cserébe.

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadója. A 7 kategóriában, 3 korcsoportban meghirdetett, 2 millió forint összdíjazású pályázat minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse át díját és a szakma elismerését kiemelkedő munkájáért.

Minden érdeklődő fiatalnak érdemes ellátogatnia az eseményre, hiszen változatos programokkal várjuk őket. Találkozhatnak a Szakmázzal, a BKIK-val, a Telenorral, az OBB-vel, a NMHH-val, a Herman Ottó Intézettel, a Magyar Autóklubbal, az FKF Nonprofit Zrt-vel, a Klímapolitikai Intézettel, a Baptista Szeretetszolgálattal és a KIFÜ-vel. Színes tudományos ismeretterjesztő programokból sem lesz hiány, hiszen a Környezet-barát és a Csodák tárháza során rengeteg értékes tudást, információt szívhatnak magukba az érdeklődők.

Azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni szeptember 30-án az Akvárium Klubba, online közvetítésen keresztül követhetik az eseményeket.

Az egész napos programra bárki ellátogathat, jegyeket augusztus 1-től lehet venni a Tixa oldalán. A korábbi évekhez hasonlóan, az elővételes jegyek 1.600 forintba, a helyszíni jegyek 2.000 forintba kerülnek majd.

Nézd vissza te is a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál legjobb pillanatait:

(Kiemelt kép: 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – 2020. szeptember 22.)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Már lehet jegyet venni az idei Sajtófesztiválra

Oszd meg a Facebook-on!

Már lehet jegyet venni az idei Sajtófesztiválra

Oszd meg a Facebook-on!

X