A Közlekedj Okosan Pályázat eredménye

A DUE karácsonyi ünnepségén hirdettük ki a 2021. évi „Közlekedj okosan!” pályázat eredményét. Nagy volt a tét, ugynis a videópályázat nyertese egy 200 ezer forint értékű KTM kerékpár utalványt nyert.

A december 10-i eredményhirdetésre a legjobb 10 pályázó kapott meghívást, akik munkájukért egy-egy értékes ajándékcsomagot vehettek át az ORFK-OBB jóvoltából. Az első helyezésért járó díjat, a 200.000 forint értékű KTM vásárlási utalványt Lukácsy Bálint nyerte beküldött videójával. A nyertes pályaművet levetítették a rendezvényen, a díjat Kecskés István, a DUE elnöke és Dr. Szayly József, a DUE alelnöke adta át.

Nézd meg te is a nyertes alkotást!

A DUE és az ORFK-OBB kapcsolata hosszú időre nyúlik vissza, hiszen a felek fontosnak tartják a fiatalok támogatását és közlekedésbiztonsági edukációját – ahogyan az OBB szlogenje is szól: Hogy mindenki hazaérjen…. Ennek szellemében jött létre a Közlekedj Okosan Pályázat is.

A 14 és 22 év közötti fiatalok számára meghirdetett pályázatra az alábbi három témában lehetett beküldeni maximum 3 perces kisfilmeket, videókat.

  1. Mutasd be egy vicces videón a bringád biztonsági felszerelését!
  2. Tanítsd közlekedni a kistesód! – Készíts videót, hogy hogyan mutatod meg egy nálad fiatalabbnak a biztonságos közlekedés hétköznapi szabályait!
  3. Csak kulturáltan a közösségi közlekedésben! – Készíts oktatóvideót, hogy hogyan „tömegközlekedjünk”, hogy azzal másokat ne zavarjunk!

A beérkezett alkotásokat az ORFK-OBB és a DUE közös zsűrije értékelte. Az értékelés során figyelembe vettük az ötletességet, a kreativitást és természetesen az elkészült videó minőségét is.

A DUE Médiahálózat és az ORFK-OBB nevében szeretnénk gratulálunk minden díjazottnak!