A megújult Petőfi Rádió a Sajtófesztivál Média Pódiumán

A megújult Petőfi Rádió a Sajtófesztivál Média Pódiumán

A rádiózás ugyan háttérbe szorult az utóbbi időben, de elmondható, hogy még mindig a mindennapok szerves része mindannyiunk számára. De, hogyan lehet megújulni, mit vár a hallgatóság egy 21. századi rádiótól? Erre keressük a választ a megújult Petőfi Rádió munkatársaival.

Mencseli Dóra:

A Petőfi rádió esti kulturális magazinműsorának házigazdája, szerkesztője. Nyolc éve foglalkozik rádiózással. Több külföldi előadóval készített már interjút, például Ed Sheeran-nel is. Hétköznap esti műsorában a magyar könnyűzene meghatározó szereplőivel beszélget, műfaji megkötéstől függetlenül.

Dominik Zsolt:

Tizenegy éve foglalkozik rádiózással, korábban többek között a Best FM és a Rádió 1 műsorvezetőjeként dolgozott. 2012-ben a BME-n alapított rádiót Baross Rádió néven, de 2015-2016 között a Petőfi Rádió gyakornoka volt. 2021. áprilisa óta a Petőfi Rádió főszerkesztőjeként dolgozik, a rádió szakmai munkáját vezeti.

 

 

Bekker Dávid: 

Hat éve foglalkozok rádiózással, a Petőfihez tavaly nyáron kerültem két saját műsor házigazdájaként. November óta felelek a hallgatók reggeli ébresztésért, mellette pedig szívesen vállalok egyéb műsorvezetői munkákat, legyen szó akár online, vagy televíziós bevetésről.

 

 

Kovács Jeromos:

A Petőfi Rádió zenei szerkesztője, a Petőfi Elektrik mix műsor felelős szerkesztője és DJ-je. Zenei producerként számos színháznak, társulatnak dolgozik. Munkája során midig a legfrissebb megjelenéseket, hangzásokat keresi, legyen szó a legnagyobb pop vagy előremutató elektronikus zenékről.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

A megújult Petőfi Rádió a Sajtófesztivál Média Pódiumán

Oszd meg a Facebook-on!

A megújult Petőfi Rádió a Sajtófesztivál Média Pódiumán

Oszd meg a Facebook-on!

X